Den 30. Årets Pedaltramper

Udgivet 01-03-2013, tags: Årets-Pedaltramper |

michael strandberg pedaltramperEndnu et navn blev tilføjet den lange liste over Årets Pedaltrampere i Baghjulet, da bestyrelsen kårede Michael Strandberg på generalforsamlingen onsdag aften.

Dermed er Michael Baghjulets 30. "Årets Pedaltramper".

Begrundelsen for valget af Michael Strandberg, skal I få i detaljer, når IT udvalget kommer i besiddelse af den flotte tale, som Per Møller Madsen holdt for Michael den aften.

Men mon ikke mange allerede gætter, hvad det handler om? For vi har jo lagt mærke til Michael i klubben.

Han er nemlig én af de "Lær-at-cykle-40-km" deltagere, som fik lært at cykle, blev rigtig god til det og som engagerede sig i Baghjulet og i dag er meget aktiv - både på racer og MTB - som turleder, udvalgsmedlem og bla. en af dem, der har lovet at drive Hærvejturen videre, når Per Allan og Jan Ager træder af.

Han har også før fortalt sin historie i Baghjulets klubblad. Artiklen fra klubbladet, marts 2011, kan I genlæse herunder.

Og så har vi forresten - med Hans Erik Brønseruds hjælp, fået fuldendt listen af Årets Pedaltrampere. Hans Erik overbragte onsdag aften, den første pedaltramper pokal (den med de første 10 navn) til Jan Rasmussen. Således kan vi føre navnene på Årets Pedaltrampere helt tilbage til 1983.

Den gamle pokal vil snart komme til at pryde hylden i klublokalerne på Hyllehøj.

(Klik på billedet herunder og åben artiklen i pdf)

 

michael strandberg artikel

 

Støt dem, der støtter Baghjulet