GRUPPE M - KØR MTB I BAGHJULET

Her køres der på mountainbike. Der er ingen turlederordning i gruppe M. De fremmødte aftaler selv en tur. Har du spørgsmål til MTB træningen, er du velkommen til at kontakte MTB udvalget. Du finder dem under menupunktet Kontakt. 

Du kan melde dig ind i gr. M's Facebook side her.

TIRSDAG: Grupperne cykler fra Naturcentret kl. 18.00. 

TORSDAG: Vi mødes ved Fag & Firma kl. 18.00 og kører en tur i Fredericia området.

SØNDAG: Grupperne cykler fra Naturcentret kl. 9.30.

 

Sværhedsgrad er fastsat efter farvekoder/ graduering på traditionelle MTB-spor, hvor grøn er lettest og sort teknisk svært.

 

MTB Sport/XC 

Gruppen er for dem, der gerne vil arbejde på at blive hurtigere. Der vil blive lagt vægt på træning i intervaller og hurtige korte ruter. Gruppen kører på små korte rundstrækninger, hvor der bliver øvet tempo og teknik. Fokus vil ofte være på optimering til de næste MTB-løb eller forbedring af kondition og teknik. 

Sværhedsgrad: RØD

 

MTB Teknik – Øvede

Gruppen er for dem, der gerne vil nørde og udfordre deres tekniske evner på cyklen. Her bliver arbejdet med balance og kontrol, svære tekniske op- og nedkørsler samt tricks på cyklen. Der er i denne gruppe fokus på teknisk interval, styrke og gentagelse. 

Sværhedsgrad: RØD/SORT

 

MTB Motion/Teknik

Gruppen kører med jævnt tempo i blandet terræn. Gruppens tekniske niveau afstemmes på dagen, og turen tilrettelægges derefter. Der samles op, så alle kommer med. Fokus vil ofte være på at køre en tur i frisk tempo, så man kombinerer konditionstræning og teknik med en god naturoplevelse og godt fællesskab. 

Sværhedsgrad: GRØN/BLÅ/RØD

 

Hvis der er mange fremmødte i samme gruppe, deles gruppen op alt efter niveau og præference for dagen.

Vi byder alle velkommen, og tager godt imod nye medlemmer, som introduceres til ovennævnte og inkluderes hvor vedkommende passer bedst ind ud fra erfaring og interesser.  Alle fremmødte har et ansvar for at hjælpe nye medlemmer godt i gang i klubben. 

Støt dem, der støtter Baghjulet