GRUPPE M

Her køres der på de tykke hjul altså på MTB – mountainbike. Der er ingen turlederordning i gruppe M. De fremmødte aftaler selv en tur.

mtb nyttoj

Du kan melde dig ind i gr. M's Facebook side her.

 

M1 – SPORT/CX

M1 er gruppen for dem der vil arbejde på at blive hurtigere. Der vil blive lagt vægt på træning i intervaller, tekniske elementer og hurtige korte ture. Der vil blive kørt på små korte rundstrækninger, hvor der bliver øvet tempo og teknik.
Fokus vil ofte være på optimering til de næste MTB-løb og forbedring af kondition, styrke og teknik.

 

 


M2 – ØVET- MOTION.

M2 kører med rimeligt højt tempo i blandet terræn. Her forventes det, at rytteren er i god form, og at man har et godt teknisk niveau. Her køres i et lidt lavere tempo end M1. og der samles op så alle kommer med "rundt" Der køres typisk 2 – 3 timer.

Fokus vil ofte være på at køre en tur i frisk tempo, så man kombinerer konditionstræning og teknik med en god naturoplevelse og et godt fælleskab.

 

 

M3 – LET ØVET.

M3 kører med jævnt tempo men på et roligere niveau end M1 og M2. Gruppens tekniske niveau afstemmes på dagen og turen tilrettelægges derefter. Der samles op så alle kommer med "rundt" og der køres typisk 2 – 3 timer.

Fokus vil ofte være at køre en tur i jævnt tempo, så man kombinerer konditionstræning med en god naturoplevelse og et godt fælleskab. 

 

 

M4 – TOURCYKLING

Her cykler dem, der ønsker at køre ture på mountainbike på brede stier i ikke teknisk krævende terræn og i moderat tempo. M4 er og også oplagt til dig, der endnu ikke er fortrolig med basal MTB-teknik. Ved behov kan der arrangeres ture, hvor erfarne klubkammerater lærer nye medlemmer den basale MTB teknik, så som svingteknik, balance, op- og nedkørsler. 

Der køres typisk 1½ – 2 timer.

Der opfordres til at mere erfarne medlemmer tager sig godt af mindre erfarne medlemmer, så erfaringen bliver delt.