Gravel i Baghjulet

Gravel cykling vinder frem og vi cykler også Gravel i Baghjulet.

I 2024 cykler vi gr. A og B gravel hver søndag - læs mere om det her.

BEMÆRK - Da Gravel cykling er både landevej og terræn, køres der ikke de samme gennemsnitshastigheder, som vi har i grupperne A & B. Men vi holder tråd og vi holder "kæden stram". Hvis du normalt kan cykle med i gr. A og B på din landevejscykel, vil du også kunne være med på gravel i denne gruppe.

 

I gruppe G - G som Gravel - finder du pt. ikke faste, ugentlige træningsture som i de øvrige grupper. Vi laver ture ad hoc, efter lyst og humør, men vi offentliggør altid arrangementerne i god tid på hjemmesiden eller i Facebook grupperne, så hold øje med vores informationskanaler. 

Gravel i Baghjulet har et motto - Keep it simple

Vi laver både kortere ture, endagsture og flerdagesture. 

Turene er altid un-supportede (ingen turledere, vi hjælper hinanden) og det sociale aspekt er 100% i højsædet. 

Vi kører efter planlagte ruter som vi har downloadet til vores GPS (Garmin hvis det er den du bruger). Ruterne lægges op i god tid før arrangementerne.

Hastighed er aldrig et tema. Vi cykler ud for at nyde naturen på cykel og være sammen i godt kammeratskab. Vi cykler altid efter svageste led og vi gør meget ud af at niveauopdele, så alle kan være med. 

Du kan deltage på en graveltur på gravel cykel eller på mountainbike. Hvis du selv har en idé til en god tur på grusveje - herhjemme eller ude - så er du altid velkommen til at byde ind. Gravel udvalget hjælper gerne med ruteplanlægning. 

Hold også øje med hjemmesiden her, hvor ture offentliggøres.

Baghjulet Gruppe G har sin egen Facebook side, hvor du kan følge med. Du finder den her.

 

Se vores Søndags-gravel ruter

Du kan se en samling over gode Søndags-gravel ruter, som Baghjulet har lavet her: Link til Gravelruter

Samlingen bliver løbende udvidet. Du kan til enhver tid downloade en af vores ruter og tage ud og køre dem. God fornøjelse! .... og inviter gerne klubkammeraterne med.

 

GO TOGETHER - GO FUN - GO FIT ...... Hov? Mangler vi ikke en? Jo - GO NATURE !


 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet