Aktivitetsprisen

Udgivet 23-03-2017, tags: aktivitetsprisen | Generalforsamling |

Aktivitetsprisen 2016 går i år til en gruppe af aktive klubmedlemmer, som har gjort en helt ekstraordinær indsats for hele klubben.

Det er sjældent at nogen ligefrem bliver belønnet for at være med til at lave et historisk stort underskud - men sådan er det i år. Da bestyrelsen og tøjudvalget i samarbejde havde fundet ud hvordan det nye klubtøj skulle se ud, og hvilke egenskaber der var vigtige for at fremtidssikre beslutningen om at skifte tøjdesign, blev der virkelig brugt mange kræfter på at bære beslutningen igennem.

Der er brugt mange timer på at planlægge, strukturere og implementere hele det nye set-up i tøjforretningen, og man kan i regnskabet se, at det ikke er småpenge der er håndteret i både indkøb og salg. Der er lavet nyt lagerstyringssystem  så vi også har helt styr på hvad vi har på lager, og det giver også et bedre overblik over hele forretningen, når bestyrelsen kan finde på at spørge ind til - om der er styr på økonomien.

Der er styr på tingene - og bestyrelsen er glade for den indsats der er gjort - og vi er overbeviste om at forretningen er i trygge hænder hos:

Tøjudvalget: Carl Ove Knudsen, Kim Konradsen, Ellen Marie Stounberg, Gitte Jakobsen, Gitte Hoffmann og Morten Erland Petersen.

Tillykke til hele Tøjudvalget med Baghjulets Aktivitetspris 2016!

Støt dem, der støtter Baghjulet