Melfar MTB

Udgivet 07-03-2017, tags: Melfar-MTB |

Hej alle,

Den 4. marts afholdt vi igen Melfar MTB og det med 197 deltagere, hvilket er lige under niveauet fra sidste år.

2017 melfarmtbA

Alligevel var det et meget tilfredsstillende deltagerantal, i betragtning af at der efterhånden er rigtig stort udbud af mountainbike løb, samt at vejret op til og fra morgenstunden ikke viste sig fra sin bedste side.

Vi ser det fine deltager antal som et udtryk for at Baghjulets traditionsrige løb (det var 21. gang) har status af "noget der er værd at deltage i" og rammer plet omkring sværhedsgrad, distance, forplejning, value for the money, og selvfølge den sædvanlige Baghjulet stemning som er til stede når vi i klubben afholder løb om det så er Melfar MTB, Tour de Vestfyn, Melfar24 mm.

2017 melfarmtbC

Der var selvfølgelig mange deltagere fra trekantområdet, men også fra Hammel, Aarhus, Varde, Silkeborg, Sydfyn, samt en far og søn fra Tyskland. Deltagerne spænder fra let øvede over sportsryttere som kører på hold, samt en enkelt rytter med titler som dansk mester H40 og Nordisk mester i Master på CV'et.

Det fascinerende ved mountainbike løb er, at alle hygger og udviser respekt for hinanden uanset køn, alder, niveau og ambitioner og det dermed at muligt at afholde nogle arrangementer som alle synes er værd at deltage i.

2017 melfarmtbB

Distancen for U15 rytterne er 30 min. + påbegyndt omgang og for voksen både herre og damer er distancen 90 min. + påbegyndt omgang. I år var der pga mudder rigelig med udfordring til alle og der var desværre en del som udgik undervejs med mekaniske defekter, men vi undgik alvorlige uheld. Men defekter og tungt føre er jo en del af gamet med mountainbike og især på denne årstid.

Som sidste år stod DCU i samarbejde med Sportstiming for tidtagningen, hvilket gør arbejdet omkring tilmelding/betaling, udlevering af startnumre og selvfølgelig selve registreringen undervejs til en nemmere opgave end førhen, hvor vi skulle håndtere alle opgaverne selv.

Der ligger link til billeder fra dagen på vores Facebook side: Facebook.com/melfarmtb

2017 melfarmtbD

Der skal lyde en stor tak fra MTB udvalget til alle som har givet en hånd med til afviklingen, uden den ånd er det ikke muligt at afholde arrangementer.

pva. MTB udvalget

Lars Klitgaard Pedersen

Støt dem, der støtter Baghjulet