Mød en turleder

Udgivet 10-11-2016, tags: Turleder |

GRETHE BECH JENSEN

modenturleder gretejensenHej. Jeg hedder Grethe og er en halvgammel dame, der elsker at cykle.

Jeg er turleder i gruppe D, hvor jeg kender mange og føler mig godt til pas. Jeg nyder at møde op til træning og få en cykelrute foråret, få god træning og være en del af et rart socialt samvær, hvor stemningen er god og hjælpsomheden er tydelig.

Hvorfor er du turleder?
Jeg valgte at sige ja til turlederopgaven for ca. 12 år siden, fordi der også dengang var for få ,og fordi det var (og er) en vigtig funktion, der er med til at skabe grundlaget for en god cykeloplevelse.

Hvad er sjovt, ved at være turleder?
Jeg nyder, at finde nye - om muligt - cykelruter i et smukt landskab med passende udfordringer. Det er dejligt at komme tilbage/"hjem" og mærke/høre tilfredshed, selvom nogle har "klaget" over strabadserne undervejs.

Hvad er udfordrende?
Som turleder er det svært at have overblik over hele gruppen, derfor er en "bagstopper" af stor værdi, så ingen bliver tabt. Heldigvis er mange gode til at melde sig til denne opgave. Det kan ogsp vlre grænseoverskridende og ubehageligt at skulle irettesætte voksne, der tilsidesætter gode cykelregler og færdselsregler.

Tip til nye turledere?
Som turleder går du  et godt og vigtigt stykke arbejde for din klub og dine cykelkammerater - og hvem vil ikke gerne gøre noget godt? :-)

 

 

Om Mød en Turleder

Hen over vinterhalvåret sætter vi fokus på turlederkorpset i Baghjulet.

I vil, i de kommende m�neder, få lejligehed til at hilse på udvalgte turledere fra de forskellige grupper og høre dem fortælle om sig selv og hvordan de løser turlederopgaven, som de frivilligt har påtaget sig i Baghjulet. 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet