Mød en turleder

Udgivet 10-11-2016, tags: Turleder |

Jens Pasgaard

modenturleder jenspasgaardJeg hedder Jens og jeg husker ikke ikke præcist hvor længe jeg har været turleder, men jeg gætter på 12 år.

Initiativet med turleder ambassadører har efter min mening været en rigtig god beslutning og jeg oplever også, at der i perioden er produceret mange gode ideer på hjemmesiden til rollen som turleder. For mig er det en bekræftelse på at en klub udvikler sig når der kommer nye kræfter til som udvikler på de eksisterende beslutninger. Det er sådan det skal være.

Jeg er turleder i gruppe C, hvilket er det mest naturlige for mig, rent styrkemæssigt. Jeg oplever samtidig der er en god energi og humør i denne gruppe.

Hvorfor er du turleder?
ærligt talt er det fordi jeg mener jeg som medlem af klubben, er forpligtet til at tage min del af ansvaret for at opretholde turlederfunktionen. Jeg har gennem årene oplevet adskillige spændende ture, arrangeret af klubmedlemmer og det nyder jeg.

Hvad er sjovt, ved at være turleder?
Det er da "fedt" når jeg kan mærke at deltagerne på "min" tur udtrykker tilfredshed ved afslutningen på dagens tjans.

Hvad er udfordrende, ved at være turleder?
Det er når der i enkelte tilfælde er deltagere på en tur som kører sin "egen" tur og dermed ikke adlyder info fra turlederen. Det irriterer mig vildt, i øvrigt også, selv om det ikke er mig som er turleder.

Fortæl noget sjovt
en decideret sjov oplevelse husker jeg ikke, men jeg oplever ofte der kommer mange "guldkorn" og venlige drillerier på en tur og det synes jeg er herligt.

Tip til andre?
Mit tip - eller rettere opfordring - er til dig som endnu ikke har meldt dig som turleder. Meld dig og tag imod de råd om rollen som turleder, som dels ligger pånhjemmesiden , men også oftest tilbydes i mødeform. Jeg oplever der er kommet en del nye turledere de sidste par år og det er bare dejligt og inspirerende,

 

 

Om Mød en Turleder

Hen over vinterhalvåret sætter vi fokus på turlederkorpset i Baghjulet.

I vil, i de kommende måneder, få lejligehed til at hilse på udvalgte turledere fra de forskellige grupper og høre dem fortælle om sig selv og hvordan de løser turlederopgaven, som de frivilligt har påtaget sig i Baghjulet.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet