Udgivet 06-03-2016, tags: vintercup |

Vintercup sæsonen 2015/2016 sluttede i dag. Baghjulet var værter ved den sidste afdeling, som sluttede med spisning og kåring af klassevindere.

Omring 40 Baghjulere deltog i årets cup og flere af dem kørte flotte resultater hjem. Der er resultater på www.vintercup.dk.

Herunder et udpluk af de klasser, hvor Baghjulet var på "podiet".

I klasse B kørte Søren Fredslund og Claus Dam (de to fra venstre) en 1. plads i hus.

klasseB soerenfredslund clausdam

I Klasse E fik Jan Ager og Ole Bech Hansen (de to fra venstre) en 2. plads.

klasseE janager olebechhansen

I klasse H havde Baghjulet 2 vinderhold på Podiet. Ole Hoffmann og Sven-Erik Jensen fik en 2. plads og Jørgen Spetzler og Per Allan Pedersen cyklede sig til 3. pladsen i klassen.

klasseH olesvenerik jorgenperallan

I klasse J fik Per Mayntzhusen og Annemette Kristensen (de to fra venstre) en 1. plads.

klasseJ perannemette

I klasse K fik Didde Scheuer Jacobsen og Niels Møller Petersen en 3. plads. Herunder har de 3 vindende par så travlt med, at hilse på hinanden, at de ikke har tid til at smile til fotografen. Det sjove ved vintercup er jo, at man nogle gange først møder sine konkurrenter ansigt til ansigt ved præmieoverrækkelsen.

klasseK diddeniels

I klasse N fik Lena Nørregaard og Anne-Mette Nørregaard (mor og datter) en 1. plads. Ikke noget at sige til Lena (i lyserød bluse her) var pave stolt af, at kunne følge med sin seje datter.

klasseN annemettelena

I klasse O ryddede Baghjulet bordet og løb med samtlige podiepladser. I denne klasse for El-cylkler løb Kenneth Dini og Kai Jensen med 1. pladsen, mens Robert Møller og Jørgen Rostgaard fik 2. pladsen. Værd at bemærke er, at sidstenævnte - Jørgen Rostgaard - kunne fejre sin 79  års fødselsdag her den 28. februar.

klasse elcykler

Endelig er der klasse P, hvor Casper Fly og farmand Claus Fly (yderste to til højre) fik en flot 3. plads.

klasse kasperclausfly

Så vidt alle de flotte podiepladser. Ikke at forglemme er alle de deltagere, der cyklede syddanmark tyndt og gjorde en masse sjove og gode erfaringer, som svarede rigtigt (eller forkert) på en masse gode spørgsmål, fik set et væld af fantastisk MTB ruter og havde nogle dejlige cykleture i godt kammeratskab. DET er også en vigtig del af vintercuppen.

Ej heller må vi glemme alle de frivillige, der gør det muligt, at køre sådan en vintercupsæson. Tak til alle - og på gensyn til efteråret til Vintercup sæsonen 2016-2017.