Årets Pedaltramper 2015

Udgivet 06-03-2016, tags: Årets-Pedaltramper |

årets Pedeltramper gives til et klubmedlem, der engagerer sig og præsenterer klubben flot påforskellige måder.

årets Pedeltramper gives i år til Jørn Eskelund.

Jørn også kaldet "Eske" er en rigtig Baghjuler af hele hjertet. - Han kører stolt i Baghjulstrøjen både til træning og til løb og er i det hele taget en god ambassadør for klubben og klubbens værdier - Baghjulsånden. Eske repræsenterer den brede motionsdel men har samtidig et konkurrencegen gemt inde i sig, og har han sat sig nogle mål, så gør han efter dem.

Eske er en rigtig hyggespreder, den type person som skaber godt humør og god stemning i klubben. Han er god til at samle folk, skaber altid gløde omkring sig - af samme grund savner man ham, når han ikke er der.

Eske elsker at køre MTB - har en enorm entusiasme indenfor MTB-sporten. Det viser han meget tydelig ved den gløde han bringer med sig overalt i klubben. Når en fra gruppen har defekt er han altid klar til at hjælpe - om ikke andet så med en sjov kommentar eller en god historie - han er yderst snakkesalig og er med alle sine anekdoter med til at holde alle up to date med hvad der sker i klubben eller rundt omkring os :-)

Eske er en rigtig tekniknørd - hvis der er noget galt med cyklen, så kommer han ikke op fra kælderen får det er lavet. Han er meget kompetent inden for cykeludstyr og har en meget klar holdning til, at cyklen ikke skal veje for meget. Man kan altid søge råd og vejledning til tekniske spørgsmål og han er god til at dele med alle, når han finder nye reservedele eller nye måder at gøre ting på, som virker.

Han er medlem af klubbens MTB-udvalg, har været det i nogle år, hvor han bidrager alsidigt med alt fra gode ideer til arbejdskraft når tingene skal udføres.

Som en del af den gode klubånd er Eske meget rummelig og god til at vise omsorg for folk der er kommet til skade - og ikke mindst god til at følge op på folk hvornår de kommer tilbage fra en skade. Han er en rigtig god kammerat. Og så er Eske endelig kommet på Facebook. :-)

Et stort tillykke med årets Pedaltramper pris 2015.

 

aaretspedaltramper2015 800px

Støt dem, der støtter Baghjulet