Odense Cykelbane

Udgivet 01-12-2015, tags: Banecykling |

clausflybanecyklingSom I kan læse andet sted her på hjemmesiden, havde vi jo en tur til Odense Cykelbane, 29. november. Vi havde lånt banen fra kl 8:30 – 10:00, for at prøve kræfter med denne diciplin.

For flere af deltegerne var det første gang der skulle køres med fast nav og uden bremser og hvis ikke det i sig selv var udfordring nok så var der også de godt 42 grades hældning på svingene som skulle overvindes.

For flere af deltager var den helt store udfordring svinget, med en hældning på godt 43 grader se det også MEGET stjelt ud når man kigger på det. Mange hvade nok tanken om at cyklen ville skride ned.

Efter lidt intro til banecyklen og det er køre rundt på banen var der ca 15 minuters fri leg, hvor teorien kunne afprøvres. Det lykkes for alle deltagere at komme fint rundt på banen og man fandt hurtigt ud af, at med lidt fart i cyklen var der igen probelm med at køre på de ”skrå bræder”. Hefter blev der sammen med en intruktør, lavet lidt øvelse for at øve føringsskift samt tempo kørsel (solo at hente feltet med en omgang), hvilket er en super puls og interval træning.

Dagen blev afsluttet med at dem, som havde lyst kunne prøve at køre en omgang på tid (250m), bane rekorden er 13,76sek. Den blev ikke slået, i denne omgang.

Deltager på banen var:

Morten Juhl Nielsen (omgang på tid – 18,13sek)
Niels Aagaard (omgang på tid – 18,70sek)
Kaj Stougård (omgang på tid – 21,29sek)
Lars Klitgaard Pedersen (omgang på tid – 19,06sek)
Jan ager (omgang på tid – 21,04sek)
Johnny Grønmar (omgang på tid – 19,91sek )
Claus Fly (omgang på tid – 16,57sek)
Morten Erland Pedersen (omgang på tid – 18,88sek )
Ole Bech Hansen (omgang på tid - )
Flemming Flint (omgang på tid – 18,10sek)
Søren kjærås (omgang på tid – 19,21sek)
Nikoline Stougård (omgang på tid – 21,4sek)
Bronu Hausgaard (omgang på tid – 18,98sek)
Henrik S. (omgang på tid – 19,37sek)
Rene Madsen (omgang på tid – 19,62sek)

For dem som har mod på mere banecykyling, har Odense Cykelbanen åben motiondage som man frit kan tilmelde sig, de ligger typisk mandag og torsdag aften samt søndag morgen.

Jeg håber vi ses på cykelbanen igen.

Støt dem, der støtter Baghjulet