MTB-kurser

Udgivet 24-11-2015, tags: Kursus | MTB |

Onsdag i uge 46 og 47 blev der afviklet kurser i grundlæggende MTB-teknik med 16 - primært Dagholdsmedlemmer - som deltagere på området ved Naturcentret og i skoven ved Søbadet.

Kaj Stougård var hyret ind fra DGI til at forstå undervisningen, og med sig havde han en anden Baghjuler - Kenneth Dini, som medinstruktør til to gange 2 1/2 times kursus.

Årstiden taget i betragtning var vejret med os begge dage, med kun en smule regn og lidt (meget) blæst, hvilket dog ikke kunne hindre os i, at tilegne os de grundlæggende færdigheder ud i MTB-verdenens finurligheder.

Som det fremgår af billederne, var der gang i mange forskellige øvelser - lige fra elementære ting som at sidde optimalt på cyklen, sving- og bremseteknik, placere og hente vandflasker/kegler stående på asfalten, til balanceteknik og drop fra opkørselsrampe.

Efter nogle fornøjelige timer - begge dage - kørte vi ned til Søbadet for at afprøve vores nylige erhvervede færdigheder. Overalt på stier, op- og nedkørsler lå efterårsløvet, og sammen med den senere tids rigelige mængder af nedbør, var skovbunden rimelig meget fedtet og glat, hvilket dog ikke forhindrede, de af os, der havde “hørt efter i timen” i at praktisere, hvad Kaj og Kenneth havde forsøgt at lære fra sig - disse to onsdage i november.

Tak til Kaj og Kenneth for nogle fornøjelige og lærerige timer.

Støt dem, der støtter Baghjulet