Tour de Vestfyn

Udgivet 08-03-2015, tags: Tour-de-Vestfyn |

I 2015 er der flere nye tiltag til Tour de Vestfyn. F.eks kører vi om søndagen (og ikke som hidtil, lørdag) - dvs. søndag, den 9. august.

Da vores normale start og målområde er forvandlet til en byggeplads pga opførelsen af et nyt rådhus har vi valgt at flytte til Gammel Banegårdsvej ved ITW.

Dette års løb vil samtidig indgå i "Det fynske etapeløb" hvor du kan tilmelde dig 3 forskellige løb og dermed sammenligne totaltiden du har brugt på at gennemføre hhv de 3 længste / næstelængste ruter.

Det betyder, at hvis du er en af dem, der ligger og cykler om kap med dig selv og andre ude til motionscykelløbene, så behøver du ikke engang kigge på din computer når du kommer hjem - du kan bare klikke ind og sammenligne tiderne. 

Flydende Asfalt

HUSK dog - at selv om du ligger og er lige ved at slå din egen verdensrekord, så er der ingen undskyldning for ikke at overholde færdselsreglerne, holde for rødt, stoppe ved hajtænder, tage behøring hensyn til andre trafikanter eller lignede tidskrævende sager - Især hvis du cykler i klubbens blå farver ;-)

Hvis du vil være med i "De fynske etapeløb", skal du køre alle de 3 øb der indgår, de 3 længste eller de 3 næstlængste for at tiden vil indgå i sammenligningen med øvrige ryttere. Du behøver ikke tilmelde dig alle 3 løb samtidig.

teamlars modmiddelfart

De 3 løb er:

Nordfyn rundt lørdag den 25. april 2015

Vestfyn Tours søndag den 17. maj 2015

Tour de Vestfyn søndag den 9. augustTour de Vestfyn søndag den 9. august

Hvis nogen skulle have lyst til at stå for en fællestilmelding og tage klubkammeraterne med på tur, ville det være en oplagt mulighed. Hvem melder sig?

DEN LANGE
25/4 Nordfyn Rundt 122 km
17/5 Vestfyn Tours 115 km
9/8 Tour de Vestfyn 125 km

DEN KORTE
25/4 Nordfyn Rundt 72 km
17/5 Vestfyn Tours 87 km
9/8 Tour de Vestfyn 75 km

tdv15

Kilde: tegninger, Team Lars, artiklen "Team Lars cykler Tour de Vestfyn", Baghjulest klubblad oktober 2003, side 9

Støt dem, der støtter Baghjulet