Efter Alsace turen

Udgivet 22-09-2014, tags: Alsace | Gruppe-F | Udlandsture |

Den netop veloverståede Alsacetur, blev en rigtig god oplevelse for de mange Baghjulere, der havde tilmeldt sig.

Især var der mange i gruppe F, og det gjorde at det sociale islæt kom i højsædet.

Karen Margrethe, har beskrevet det med disse ord:

"Tanker fra en ny BAGHJULER vedr. Alsaceturen.

Eftersom vi elsker naturen, dejlige cykelture og et enkelt glas vin, så tilmeldte Jørgen og jeg os straks sidste efterår til denne Alsacetur med Baghjulet.

Jørgen på hold A og jeg på hold F - også kaldet cafe-holdet.

DSC01228 - Kopi

Det passede fint ind i min planlægning, idet jeg forlod arbejdsmarkedet midt i maj, hvor arbejdet havde fyldt for meget.

Man kan man roligt sige, at jeg skiftede kontorstolen ud med en cykelsaddel, da jeg også fik foråret en ny sportscykel. Jeg begyndte at træne for mig selv, jeg skulle jo nødigt tabe ansigt over for de andre, hvis jeg ikke kunne følge med. Om det var den rigtige beslutning vil jeg fortælle senere.

IMG 8003

Jeg cyklede 4 gange om ugen i starten 25 km og senere kom jeg op på 45 km.

Vi kom til informationsaften den 13. august hvor Arne og Børge orienterede om det praktiske vedr. samkørsel, indkvartering mv. Der var styr på tingene. Der blev også informeret om cykelruterne - med højdemeter op til ca 1700-1800 m og nogle af turene havde længder over 100 km andre omkring 60 - 80 km.

Da jeg kom hjem denne aften var jeg meget i tvivl, om jeg kunne klare ruterne, men glædede mig dog alligevel til turen, eftersom jeg fra flere sider blev beroliget.

SIKKE EN SKØN TUR VI HAR HAFT!!!!!!!!!!

IMG 8031

I dag er vi lige kommet hjem med bagagen fyldt med positive oplevelser, dejlige mennesker, cykelture langs vinmarker, floder, majsmarkeder. Besøgt nogle af de dejlige byer langs vinruten, besøgt vingård, og været på kanalen i Colmar og på Cafe.

Turen har været veltilrettelagt, så alle 38 tilmeldte fik hver især deres udfordringer - også hold A i bjergene. Hver aften blev de ruter gennemgået, der var planlagt til næste dag. Tourlederne var rigtig gode til at finde niveauet til de enkelte hold, og man havde også muligheden for at vælge sig ind på dem.

IMG 8242

Jette og Ivan, der var tourledere for Cafeholdet har gjort en fantastisk indsats, og det er helt utroligt, så megen energi der er, når vi cykler i en gruppe - vi opmuntrer hinanden - vi snakker lidt sammen - og pludselig så ryger den ene km efter den anden. Vi cyklede en dag over til Rhinen og hjem igen - 88 km.

Det havde jeg aldrig drømt om, at jeg kunne inden turen og næppe gjort alene. Da jeg næste morgen skulle ringe og ønske mit barnebarn tillykke med 11-års fødselsdagen, så kunne jeg ikke lade være med at fortælle, at jeg havde cyklet 52 km om mandagen og 88 km og tirsdagen. Så siger hun - NEJ HVOR SEJT FARMOR!!!

Jeg kan kun opfordre andre til at komme med i Baghjulet - Det fine er, at der er plads til bredden, og hver finder sit niveau fra A til F. P- F-holdet bliver der taget hensyn, men vi bliver også udfordret. Kom med - Kan du lide naturen og er du glad for at cykle. Det gør noget ved sjæl og krop!!!!!!!!!!!!!!!!! Karen

Margrethe"

Et par ord fra F'erne

Vi fra gruppe F. siger et stort tak til arrangørene for at der også blev plads til os , og vi blev inddraget i det gode fællesskab.

Stor var glæden at andre, nye som gl. medlemmer fulgte trop og alle var med til at gøre deres så det blev en u-forglemmelig oplevelse. Vi føler alle at vi fik en dejlig uge på vores niveau, vi fik cyklet, nydt naturen, hygget, afprøvet grænser, men samtidig blev der også plads til at besøge den flotte by Colmar.
Håber stadig der er plads til os og at vi kan inspirere andre F'er til at tage skridtet til disse udfordrende ture

På F'ernes vegne

Jette og Ivan

IMG 8314

Støt dem, der støtter Baghjulet