Torsdagsturen

Udgivet 10-09-2014, tags: Sikkerhed |

Opfølgning på nedenstående indlæg fra september 2014 - byrådets referater ligger offentlig tilgængelige på nettet.

Derfor kan interesserede nu læse, at der er bevilliget 275.000 kr. til forbedring af "Torsdagsruten" eller som skrevet står:

"Forbedringer på torsdagsruten
Forvaltningen foreslår, der på torsdagsruten udføres arbejder til forbedring for rutens brugere. Herunder afmærkningsarbejder, forbedring af oversigter og mindre anlægsforbedringer. Forbedringerne udføres i samarbejde med rutens brugere."

Bevillingen er ikke helt de 2,3 mio. kr. der belv skrevet om for knap 2 år siden, med 275.000 kr. er vel også meget godt til de 30-40 (?) Torsdagsracere, der cykler ruten torsdag aften i sommerhalvåret.

 

 

 September, 2014: 

I starten af det nye år, får Middelfart Kommune svar fra Vejdirektoratet om, hvorvidt de får bevilliget de 2,3 millioner kroner til sikring af cykelklubbernes Torsdagsrute.

Artiklen - som du kan læse her - er en "skygge" til ansøgning om pengene hos vejdirektoratet.

Artiklen er trykt i "Veje & Trafik - Dansk Vejtidsskrift" november udgaven (samt lagt på DCU's hjemmeside). Hensigten er (fortæller Klimachef Morten Westergaard fra Middelfart Kommune), at skabe omtale samtidig med at vejdirektoratet behandler ansøgningen. Morten Westergaard håber Vejdirektoratet bliver begejstrede, fortæller han.

Når det ligger klart, hvor mange midler der bliver bevilliget, har Middelfart Kommune en basis for at drøfte med cykelklubberne, hvordan der gøres.

 

Lidt af interesse for os Baghjuilere:

Middelfart Kommune har indstillet et forslag om trafiksikring af torsdagsruten.

Det forventes at forslaget bliver godkendt i Teknisk Udvalg.

Læs forslaget her.

trafiksikring torsdagsrute

Vidste du iøvrigt, at Middelfart Kommune er den kommune, som har det STØRSTE procentvise medlemsandel af medlemmer i Danmark Cykle Union? Det kan du se herunder - du kan læse hele Danmarks Cykle Unions medlemsanalyse her.

dcu medlemme middelfart

Støt dem, der støtter Baghjulet