MTB KvindeCuppen

Udgivet 07-05-2014, tags: Kvinder | MTB |

I aftes var MTB sportens kvinder samlet til 2. af 6 afdelinger i Kvindecuppen, MTB-pigernes eget MTB-løb, i Søndermarkskoven i Vejle.

Det havde regnet om formiddagen, men den nyudsprungne bøg og solen der forsøgte at finde vej til skovbunden, dannede en perfekt ramme for et super godt løb, arrangeret af Mountainbike Klub Vejle.

Starten gik, bogstaveligt talt, i bunden af skoven. Forude ventede bakken mod "verdens ende" - føj den var ond og den skulle passeres på hver runde. Ruten var super. Der var lange bakker, korte stejle bakker, super nedkørsler, gode flowstykker, single track og brede stier.

Kort sagt alt.

Vi var 2 Baghjuls piger af sted, Louise Selmer og Didde Scheurer Jacobsen, og med os havde vi vores helt eget heppe hold fra klubben som hjalp os op af bakken ved målområdet, tak for det :-)

Ude på ruten var der også en del der heppede, bl.a. MCV's Børne MTB hold, som helt klart fik smilet frem :-).

fladtdaekVi nåede begge i mål i rigtig flotte tider, Didde fik en super flot 12 plads og Jeg måtte trække i mål med et fladt bagdæk, men blev alligevel nr. 23.

Efter løbet var der traditionen tro kage til både deltagere og tilskuere, og så var der igen masser af fine lodtræknings- og podiepræmier. 

Afslutningsvis måtte vi begge trække vores cykler tilbage til bilerne, for det viste sig at begge Baghjuls piger var punkteret på deres baghjul.

Vi håber at se mange flere Baghjulspiger til de næste afdelinger af Kvindecuppen, og ikke mindst til den afdeling som vi selv skal arrangerer Onsdag den 20 august. Der er plads til både nye MTB'ere og dem der har kørt længe, til dem med kondisko og til dem med cykelsko. Kom og vær med det er super hyggeligt.

 Læs mere på www.kvindecuppen.dk eller se stemningsbilleder fra Vejle her.

didde kvindecuppern 7maj2

Støt dem, der støtter Baghjulet