Vintercupglassene

Udgivet 05-03-2013, tags: vintercup |

Vintercupglassene. Det glas, som hver deltagere får, når de har gennemført en vintercup. Siden 2006/2007 et ølkrus af rigtig god kvalitet. årstallet graveret i "guld".

Dejligt at drikke af. Velegnet til både øl og store Gin&Tonics (kan jeg fortæller). Møgirriterende at vaske op og for høje til gennemsnitlige opvaskemaskiner.

Elsket og hadet.

Elsket af os, for hvem glasset er blevet et samlerobjekt. Her i huset kan jeg dække til 7 gæster alene i ølglas (og jeg har svedt for hvert eneste af dem). Min vintercupmakker ryster på hovedet af mig. Alle hendes glas står i kælderen, i hjørnet "køres på genbrug ved lejlighed".

vintercupglas

Hadet af det klubmedlem, der skal SLæBE den store kasse hjem til fra vintercupafslutningen og få dem fordelt til klubkammeraterne (Det hørte jeg fra flere klubber i i søndags).

I Baghjulet er vi mange deltagere, så det er TO STORE kasser vintercupglas, der skal proppes bag i bilen og transporteres hjem.

Vi har i forvejen kassevis af uafhentede vintercupglas stående i klubben - for det er ikke alle detalgere, der gider bøvle i, at få glasset hentet hjem.

Vintercupdeltagerne er etablerede voksne, med vitrineskabene fulde af porcelæn. Måske er det tid til at tænke nyt?

Hvor-om-alting-er:

Vintercupdeltagerne kan afhentes deres glas hos Jan Ager fra Vintercupudvalget. Ring til ham på tlf. 26115486 for nærmere aftale.

Støt dem, der støtter Baghjulet