Beretning fra Melfar MTB

Udgivet 16-03-2014, tags: Melfar-MTB | MTB | Skoven |

Beretning af Essi Laub, Kolding MTB om Melfar MTB, som blev kørt i går:

 

"Det stormer i løbet af natten. Det er ikke til at vide, hvordan vejret bliver til MELFAR MTB. Sidste år var det snevejr. Det bliver det med sikkerhed ikke i år.

Det er netop en af indgangs replikkerne fra speakerens side. Vi er vel knap 200 til start og alt er som det plejer. Enkelt effektivt setup, mild fynsk stemning, fed rute og så er der Lillebælt.

Det er lidt svært at beskrive hvad det betyder at køre der langs det blå, strømfyldte hav, men det giver løbet en ekstra dimension der sætter sig.

Vi kører halvanden time og omgangen færdig. Baghjulet har købt et stort tidtagningsur, så vi kan følge nedtælling når vi kører forbi målstregen. Der er en del, der får en ekstra omgang " for pengene". Der er manuel tidtagning og tro det eller lad være- det fungerer bare.

På de sidste omgange breder duften af grill pølser sig og der begynder at være trængsel ved teltene. Der er rift om den varme hyldebærsaft.

I Baghjulet cykler de for sjov. Det betyder, at alle deltagere er vindere og at der derfor ikke er grund til at fremhæve de der kører overmålstregen først. Istedet er der et hav af lodtræknings præmier.

MELFAR MTB er et sympatisk koncept udført med Baghjulets sædvanlige varme og charme.

Det er en særlig bonus at møde gode MTB venner.

Tak for en fin dag i skoven

Essi Laub"

(Foto: Henrik Ravn)

essi