Tre fede oplevelser

Udgivet 11-03-2014, tags: | Løbsberetninger | MTB |

Sol over Hannerup skoven

Jeg har stadig armene over hovedet efter weekendens tre løb i Hannerup skoven. Wuhuu hvor var det sjovt og fedt. Vejret var perfekt, skoven var smuk, MTB-sporene var perfekte, folk var motiverede, humret var højt og alle var klar til at give den gas.

Weekenden bestod af følgende tre løb:
Lørdag formiddag: Prolog på 1,8km
Lørdag eftermiddag: fire omgange af 3,5km
Søndag: fire omgange af 7,5km.

Jeg betragter ikke mig selv som en rutineret kører og derfor forudså jeg weekendens løb som noget af en udfordring.

tanja
Smilende Tanja fra Baghjulet, fanget i et sving.

Jeg skal normalt lige kørers "varm" på første omgang, er det glat nogle stede når jeg kører ned ad den bakke, hvornår skal man skifte gear så det passer osv. Derfor synes jeg, at weekendens løb var perfekt designet til mig.

Vi fik kørt en masse omgange og jeg blev mere og mere dus med MTB-sporene. Hvilket resulterede i at den til sidst fik gas både op og ned. Og der er jo ikke nogen federe følelse af at flytte grænser og sejre over bakkerne ;)

Der var kun én bakke, som jeg ikke kunne køre op af på ruten lørdag eftermiddag. Eller kunne jeg kører op og ned ad alle bakker og synes at det var nogle sjove spor rundt i skoven.

Efter lørdagens to løb var jeg overbevist om, jeg at ville gå fuldstændig kold på søndagen tur. Den var dobbelt så lang, der var en del bakker og jeg vidste at benene ville være trætte. Motivationen og overbevisningen om at overleve de sidste to rundet var meget lille. Det gjaldt om at tænke taktisk medhensyn til energiindtagelse og disponering af kræfter på runderne.

Løbet søndag var rigtigt hårdt, men heldigvis var der fjernet nogle af de lange og grimme bakker, som der ellers er at finde på den oprindelige MTB-rute. Jeg fik disponeret kræfter og energi indtagelse perfekt, så jeg ikke gik kold som frygtede. Jeg blev heppet af en masse tilskuere og familie ved start/mål området og der var super god stemning, som smittede af. Det gav lige lidt ekstra kræfter, så man lige gav den lidt ekstra gas grundt - desværre hold det kun ca. 1 km ;)

Til slut vil jeg sige 1000 tak for en super fed tur - både med hensyn til ruteplanlægning og opbakning ved mål/start området. :-)

For mit vedkommende endte det med en fantastisk flot 2. plads, og jeg er super stolt over min præstation. Så nu går jeg rundt med armene over hoved og har en "YES" følelse og en "YES" følelse af, at der er løb igen på lørdag. Tak for en super fed weekend.

VH
Tanja Gudmundsson

 

Støt dem, der støtter Baghjulet