Aktivitetsprisen

Udgivet 28-02-2013, tags: Aktivitetsprisen | Generalforsamling |

Der var stuvende fuldt i Vester Skoles Samlingssal i går aftes, da Baghjulet holdt sin generalforsamling. Det mærkes også sådan en aften, at klubben nærmer sig 500 medlemmer og at opbakningen til klubben er rigtig god.

Traditionen tro blev der uddelt flere priser - bla. Aktivitetsprisen.

Når aktivitetsprisen uddeles - for det gør den faktisk ikke nødvendigvis hvert år - så gør den til et udvalg, et medlem eller (som i tilfældet i aftes) til en hel gruppe af medlemmer, som gennem året har udvist særlig aktivitet.

Vi må sige, at det er svært at finde mere værdige modtagere, end Baghjulets gruppe F - for det var nemlig dem, der fik tildelt den ærefuld pris i går aftes.

gruppeF aktivtetsprisen

Gruppe F - dvs. gruppen af Baghjulere, som cykler på almindelige tourcykler - har kun ganske få år "på bagen" i klubben. Alligevel har gruppen gjort sig flot bemærket.

Først og fremmest opstod gruppen på initiativ af nogle deltagere fra "Lær-at-cykle-40-km". Da cykelkurset var slut, henvendte de sig til bestyrelsen, fordi de gerne ville være med i Baghjulet på helt almindelige cykler. Det var i sig selv et flot initiativ og selvfølgelig blev gruppen budt velkommen.

Allerede det første år har gruppe F manifesteret sig og har udvist sand Baghjulsånd: Gruppe F står for et godt kammeratskab, masser af socialt samvær omkring cyklingen og engagement i klubbens øvrige aktiviteter.

Vi ser gruppe F stille op med en hjælpende hånd både til Bianchi-Melfar 24, til Tour de Vestfyn og til Melfar MTB. Fremover har de sagt ja til at være med til at ståfor suppeturen.

Det var gruppe F, som kørte forrest i blåBaghjulsjakker da kommunens Kløverstier blev indviet i foråret, og gjorde dermed en flot reklame for klubben. På Naturens dag var de værter på Baghjulets stand ved Naturcentret, hvor gæster blev budt velkommen med kaffe og kage og en hyggelig cykelsnak.

Et rigtig stort tillykke til gruppe F. Hvor HAR I bare fortjent den pris!

Og til os andre: Gruppe F har plads til flere, så husk at fortælle vidt og bredt om Baghjulets gruppe F til venner og bekendte. Jeg vil vædde på , at mange flere kan få stor glæde af, at dyrke cykelmotion i Baghjulet sammen med gruppe F.

Støt dem, der støtter Baghjulet