Fortræning til Hærvejsturen 25/1

Udgivet 03-02-2013, tags: Hærvejstur | MTB | Træning |

Koldt og blæsende, så er det ikke fordi, vi ligefrem springer ud på vores cykler, men vi var 13 stk der trodsede kulden.

Jeg havde egentlig planlagt og annonceret, at turen skulle gå ud omkring Houens odde, men der er desværre en del transporttid på åben vej, og det blev vi alle enige om, at det nok ikke var dagen vi skulle det. Såturen gik stadig til Jylland, men vi cyklede langs kysten i Snoghøj og Erritsø, hvor vi endte i Hannerup skoven. Finn Gudmundsson fortsatte med at vise os rundt, det foregik i jævnt tempo, så jævnt da jeg på et tidspunkt skulle vente lidt påMikael, som havde et mindre defekt, ja så var de væk, ingen problem, vi fulgte da bare sporene i sneen. Ja det var hvis bare ikke de rigtige spor Væk det var de, så vi vendte om, på et tidspunkt så vi dem også ca. 500 m fremme, men til sidst fandt vi dem, eller også var det Les der fandt os, så vi kunne cykle i samlet flok, eller næsten, Henning cyklede lidt for sig selv, han skar vist lidt hjørner af, så vi fulgtes alligevel med af og til.

Vi sluttede ved Hannerup klubhus og vi ca havde kørt 25 km. Vi fleste af os skulle tilbage Fyn, og der var vi kunne mørke kulden og blæsten.

Tak til øvrige 12 friske mtb er der trodsede kulden.

Mange cykelhilsen fra Michael

IMG 2024IMG 2025IMG 2026IMG 2027IMG 2028IMG 2029

Støt dem, der støtter Baghjulet