3. afdeling af Vintercuppen

Udgivet 05-01-2014, tags: MTB | vintercup |

Så blev det Børkop Motions Cyklisters tur - til at arrangere en vintercup afdeling, forstås.

Personligt fik jeg en fin, fin tur i dag og da jeg kørte overmålstregen sammen med min makker (fra arrangørklubben), blev jeg mødt af en officiel i gul vest.

"Du er Helle, ikke?", sagde han. Overrasket over at blive modtaget personligt, svarede jeg ja og han fortsatte:

"Jeg har glædet mig til at møde dig! Så blev vi alligevel ikke smidt ud, hva'?"

Forvirret?

Det var jeg også først.

Men så mindede manden mig om en debat han og jeg begge havde deltaget i, for år tilbage. Den handlede om arrangement af Vintercupafdelinger og om hvorvidt, det var OK, at nogle klubber "kørte på frihjul" - altså deltog i cuppen, men undslog sig at tage tørnen som arrangør. Hvorvidt de store klubber - Baghjulet, f.eks. - burde løfte en ekstra byrde og de mindre klubber - som Børkop Motions Cyklister (100 medlemmer) har ret til at gå fri?

Det kan man have en holdning til. Det havde mange - også jeg og jeg luftede min i debatten.

Kort fortalt handler min holdning i den forbindelse om, at vil man nyde så må man også yde. Og hvis man vitterlig ikke VIL yde, selv når man bliver bedt om det, må man overveje, om man er med eller ikke med i fællesskabet (kald det bare, at blive "smidt ud").

Manden fortalte mig nu, at han var blevet "stik tosset" over det jeg havde sagt dengang. (Det var derfor, han havde glædet sig til at møde mig, så han kunne fortælle mig det personligt).

Men Børkop Motions Cyklister tog ikke desto mindre kritikken dengang til efterretning og sagde ja til at arrangere en afdeling af den efterhånden 35 år gamle cup - deres første.

Det var den der fandt sted i dag, med udgangspunkt fra Gaurslund Idrætshal.

Og man m å sige - det var en flot arrangørdebut. Selv i vådt og mudret vejr, var det ualmindeligt smukt og kuperet terræn og der er roser til Børkop for deres ruter. Hvor VAR det godt, vi ikke gik glip af en vintercup i deres flotte område :-)

Resultater finder I på www.vintercup.dk.

Jeg har ladet mig fortælle, at der bliver billeder at se på arrangørernes hjemmeside www.bmc-cykling.dk.

Herunder: Søren og Henrik fra Baghjulet. Par nr. 148. De skal vist hjem og vaske cykler.

vintercup borkop

Støt dem, der støtter Baghjulet