Dagholdet

Udgivet 02-10-2013, tags: Dagholdet | Naturcentret |

I dag var første onsdag i måneden og dermed var der kaffe og morgenbrød før Dagholdets cykeltur.

I dag var også første gang, Dagholdet tog lokalerne i Naturcentret i brug ved den lejlighed.

Og her var rart at være - en noget bedre akustik end i Hyllehøj og dermed er det nemmere at føre en samtale. Der var mere end 50 fremmødte og lokalet var propfyldt. "Flemming? Skal vi ikke snart have det her sted bygget ud?", lød det allerede spøgefuldt.

Og Flemming havde forskellige praktiske oplysninger til forsamlingen. F.eks. kunne han fortælle, at der fra i næste uge starter en gruppe op på mountainbike. (Der var nu allerede i dag en flok, der ikke kunne vente med at komme i skoven.)

Naturcentret har ingen regler vedr. cykelsko på gulvene, men det er en god ideat tage skoene af, hvis de er beskidte. Og gulvene er ekstremt glatte dernede!

Suppeturen på søndag bliver holdt i disse lokaler - men da vil skillevæggen blive trukket til side, så vi får et større lokale.

Dagholdet har fået sit eget hjørne i Baghjulets forum - brug det endelig til debat, beskeder, spørgsmål og meget mere.

Pt. er der ikke planer om, at begynde Dagholdes onsdagscykelture fra Naturcenret - vi fortsætter fra Vandtårnet kl. 10.00 - i hvert fald indtil andet aftales og skulle nogen have input til det, er I velkomne til at skrive det i forum.

daghold morgenkaffe021013

Efter morgenkaffen var der cykelture i det flotte efterårsvejr - 5 grupper blev det til i dag.

Støt dem, der støtter Baghjulet