Harzen turen 2013

Udgivet 06-09-2013, tags: Harzen | MTB | Udlandsture |

Gitte Dini fortæller om fredagsturen i gruppe 4:

"Fredag morgen i Hartzen delte vi os ind i grupper. Gruppe 4 som jeg var med i, bestod kun af 3 personer fra start, nemlig Ole, Kenneth og jeg. Men allerede en time efter start, sluttede Søren og Lasse sig til gruppen. Rigtigt hyggeligt.

harzen20113 fredag gitte

Super støtte og gode rød, samt en fantastisk stemning - og ikke at forglemme det skønne vejr og den fantastiske natur, er minder jeg tager med hjem.

Udfordringerne har været mange og til tider yderst grænseoverskridende. Jeg må nok sige at det er den korteste uddannelse jeg nogensinde har taget:

Dag 1 : nybegynder 
Dag 2 : øvet 
Dag 3 : Extrem!

Jeg tager nok lige nogle ekstra timer i hver kategori - bare for en sikkerheds skyld.

Men man udvikler sig meget og hurtigt i det rigtige terræn og jeg kan da også mærke en kæmpe forskel bå de i teknik og mod bare på disse få dage.

Nu har jeg prøvet singletracks i mange afskygninger - og det er da bare for fedt når det går nedad med god fart. Stor tak til min gruppe for deres opbakning og til Ole og Kenneth som fandt alle de flotte tracks.

harzen20113 fredag gitte2

Det er da i hvert tilfælde nu bevist, at vi piger godt kan være med. Der skal bare noget målrettet træning til (det kunne jeg også godt have haft noget mere af :-D ) Det er bestemt ikke sidste gang jeg tager min cykel med til Hartzen. Og nu kan man vist godt sige at min Merida i stedet for at hedde en skovcykel nu med rette kan kaldes en mountainbike.

Stor ros til Bruno og Kim for en dejlig tilrettelagt week-end i skønne rammer og tak til alle deltagerne for hyggeligt samvær.

Gitte Dini"

 

 Dav, dav igen. AP her.

Så er første dag i Harzen næsten gået. Jeg kørte i gruppe 2 med Kim Hansen som turleder. Vi startede ud 11 mand og snakken gik. Jeg nåede dog kun 1 km så måtte jeg hjem ogskifte dæk øv!

Resten af dagen gik uden punkteringer og defekter.

Solen har skinnet hele dagen, så det har været perfekt.

Min gruppe var førset gruppe hjemme til øl.

En stor overraskelse var, at Per Møller var blevet helt træt, så han var gået tæt på helt kold, da de kom ind.

Alle har haft en god dag.

Hilsen AP

harzen20113 fredag

 

 

 

Godmorgen,

Godt 40 Baghjulere er ankommet til Harzen, hvor vi de næste 3 dage skal cykle en masse mountainbike.

Vi lægger lidt billeder i arkivet og håber at have overskud til at sende jer en lille update hernede fra.

Hilsen AP

harzen 2013 forstedag

 

Program:

Torsdag d. 5 september Kl. ??:?? Afgang, tidspunkt aftales individuelt pr. bil kl. 22-23 Ankomst til Hahnenklee, med indkvartering

Fredag d. 6 september kl. 08.00 Morgenmad kl. 09.00 Fredagstur formiddag kl. 12.00 Fælles frokost kl. 13.00 Fredagstur eftermiddag kl. 19.30 Fælles middag på Restaurant

Lørdag d 7 september kl. 08.00 Morgenmad kl. 09.00 Lørdagstur formiddag kl. 12.00 Fælles frokost kl. 13.00 Lørdagstur eftermiddag kl. 19.30 Harzer Grillabend hvor vi bor

Søndag d. 8 september kl. 08.00 Morgenmad kl. 09.00 Søndagsturen kl. 13.00 Fælles frokost kl. 14.00 Afgang hjemad i bilerne kl. 20.00 Ankomst Middelfart

 

Sådan foreg�r en weekend på MTB i Harzen

Vi deler os op i nogle grupper alt efter fysisk formåen, og efter hvilke fysiske og tekniske udfordringer man ønsker. Vi har ikke turleder på, men ofte er der en der tager styringen i gruppen.

Der udleveres et ruteforslag, som kan følges eller ikke. Vi mødes alle til frokost på et på forhånden fastlagt sted og tid.

Vi kører på cykel i et ret krævende terræn, og man skal forvente at være på cyklen ca. 5-6 timer om dagen. Det sociale er i højsædet, så selv om der ydes i mange timer på cyklerne, så er der også tid til et par gode Tyske bier, og masser af kærlig-kammeratlig mobning.

Vi bor på to og tremands værelser. Vi kører i privatbiler, som vi forsøger at fylde op med 4 personer.

 

 

Baghjulets MTB Tours

Kim og Bruno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet