Hjerterdametouren

Udgivet 24-08-2013, tags: Deltagerberetning | Kvinder |

Her skal I se en, der var rigtig glad efter Hjerterdametouren i dag. Det er Dorte, som var heldig at vinde en flot lodtrækningspremie - et sølvarmbånd til en værdi af 1000 kr. Det vandt hun på det startnummer, som hun aftog fra Helle Sørensen (som blev forhindret i at deltage, fordi hun skulle på arbejde).

Måske er Helle Sørensen en lille smule ked af, hun ikke kunne komme med ud at cykle i dag - men Dorte? Hun var glad!

hjerterdame dortheglad

En anden én, der var rigtig glad i dag, det var Irene. Hun gennemførte nemlig de 100 kilometers Hjerterdametour, kun 4 måneder efter, hun fik sin nye hofte opereret ind.

Og hoften holdt og det gjorde Irene også.  Der er ikke noget at sige til, at HUN var glad i dag.

hjerterdame ireneglad

Hvem der også var glade i dag, det var Kit og Birgit og Bente - som veltilfredse konstaterede, at det kun tager 10 minutter at skifte en slange. Og se DET er noget, at være glad for: At man er selvkørende og kan klare sig når uheldet er ude og bagdækket er flad.

SÅ er man glad.

hjerterdame gruppeglad

I det hele taget, var det svært at finde noget, at være ked af i dag. Et godt arrangeret damecykelløb, dejligt vejr og rigtig hyggeligt cykelsamvær med klubkammeraterne.

En særlig tak til Arne og Ivan som var med i dag og hjalp os med en masse praktiske og tekniske ting og som bakkede os op og klappede os i mål. Det er altså en fornøjelse at få stukket en lille fortrykt seddel i hånden, med et telefonnummer, man kan bare kan ringe på, hvis man får brug for hjælp. Tak for jeres support!

Vi lægger billederne op i albummet Hjerterdametouren 2013.

hjerterdame alleglade

Støt dem, der støtter Baghjulet