Kongeetapen

Udgivet 03-08-2013, tags: deltagerberetning | Løb |

Kongeetappen Post Danmark Rundt

Kongeetappen blev fredag den 2. august kørt af ca. 15 Baghjulere. Kongeetapen gik fra Sønderborg til Vejle - ca. 180 km og 1800 HM.

Solen skinnende fra en skyfri himmel og temperaturen var helt oppe på 24 grader allerede kl. 7.30.

kongeetapen20131
Team "Christina Watches Onfone" med supportere? Nope - det ER Baghjulet.

Stemningen på startstedet i Sønderborg var præget af glæde og positive forventninger til dagens etape. Jeg havde egentlig forventet lidt kaos når der skulle sendes så mange hold afsted i forskellige intervaller, men det gik gnidningsfrit - stille og roligt.

Selvom de kører på cykler med smalle dæk og på asfalt, så var jeg alligevel lidt misundelig over at de skulle afsted på en lang tur i dette fantastiske vejr - ville gerne have været med, men havde nok meget hurtigt haft svært ved at følge med 30 km i snit på min MTB :-)

Niels B, Morten Hjul, Morten E, Henrik, Les, Niels Aa og Jesper blev sendt godt afsted kl. 8.45 med 30 km gruppen.

Thomas og jeg mødte de bagerste ryttere (ikke Baghjulere) i det samlede store felt lidt udenfor Aabenraa og dem havde jeg nu lidt ondt af, for det var tydeligt at de fik en laaaang og hård tur til Vejle....

Da vi senere mødte de 7 tidligere nævnte Baghjulere i Vejle, var de kommet i mål tidligere end forventet - med 2 punkteringer og ingen uheld.

Det så ud til at have været en god tur for alle de Baghjulere vi mødte, humøret var højt selvom nogle så lidt brugt ud :-)

kongeetapen2013-2
I 30 graders varme op af Kiddesvej. Dennis er oppe og har overskud til at sige "Tak for OPBAKNINGEN" til heppende klubkammerater hjemmefra.

kongeetapen2013-3
Niels kæmper sig op ad det sidste stykke.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet