Dagholdets Sommergrill

Udgivet 19-06-2013, tags: Dagholdet |

Efterlønnere, pensionister, deltidsansatte, folk med fridag eller skæve arbejdstider og andre der af forskellige grunde kunne vælge en cykeltur denne onsdag formiddag. 60 styk af slagsen. SÅ mange deltog i Dagholdes Sommergrill i dag.

Dagen startede selvfølgelig med en cykeltur opdelt i grupperne.

Kl. 12 mødtes alle i Naturcentret, hvortil arrangementet var flyttet dels pga. det store deltagerantal og pga. den dårlige vejrudsigt. De lovede regn ...

Cykelturene foregik heldigvis i lunt tørvejr.

En flad tyver kostede arrangementet og for det fik man (ud over cykelturen og det gode selskab): En løgsteak, en grillpølse, to forskellige slags lækker salat, brød, en øl/vand og til dessert en is.  Utroligt, hvad man kan få for en 20'er!

"Det er jer vel ondt", sagde Flemming. "I er selv med til at tjene pengene - f.eks. når I om kort tid melder jer som hjæpere til Tour de Vestfyn allesammen ;-)"

Udvalget - de 5 små cyklister, som de kalder sig - AKA*: Flemming & Ellen Marie, Karin & Børge samt Carl Ove har flere spændende ting på programmet. 31. juli køres lang tur til Skamlingsbanken (sågar med mulighed for cykeltransport hjem, hvis man synes 100 km er lige i overkanten). Endvidere kunne de afsløre, at man pusler med en tur til Alsace næste år i september (så I kan godt begynde at glæde jer).

Der var STORE klapsalver til udvalget.

Der var også STORE klapsalver til dagens 2 grillmestre Søren Andersen og Finn Greve.

Snakken og hyggen gik lystigt under halvtaget på Naturcentret, mens regnen så småt begyndte at sile uden for.

Dagholdet holder sommerferie nu - men mon dog alle kan holde sig helt væk fra vandtårnet, onsdag formiddag kl. 10.00? Jeg tror det ikke ...

Der er lidt stemningsbilleder fra dagen her.

Tak for en supergod dag!

is villy niels

* AKA er moderne dansk og betyder: Also known as.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet