Lang lørdags tur

Udgivet 15-06-2013, tags: Lørdagstur |

Lørdagens lange tur på 157 km med en masse friske Baghjulere er veloverstået.

Målet var Fåborg og Det Hvide Pakhus på havnen hvor en lækker sandwich og tiltrængte sukkerholdige cola'er ventede.

Starten gik kl 9.00 fra Lillebæltshallen for 17 mænd og 2 "tøser", som med kortvarsel var hoppet med på Kaj Stougård og Per Blæsbjergs initiativ til en lang lørdags tur. Der var 20 pladser på holdet og alle blev hutigt besat. Flot tilslutning.

Turen gik over Føns, Assens, Sønderby Bjerge, Brunshuse og Strandby ....en helt fantastisk smuk tur i det syd fynske i høj sol.

langtur

Det kan godt være Danmark ikke har mange bjerge, men der er mange knolde og dem har vi besteget i dag ... 1400 højdemeter og med en modvind hele vejen til Fåborg, der gav de fleste kamp til stregen. Selv Dennis P's kinder blafrede i vinden ....

dennis langtur2

12:15 rullede vi ind på Havnen i Fåborg, hvor de forudbestilte sandwich ventede.

cyklerveddethvidepakhus

Alle nød pausen i ly for blæsten og snakken gik lystigt ved alle bordene.

langtur mad

Det gav fornyet energi til hjemturen, hvor vinden heldigvis ikke var vendt, så nu var der rygvind, så meget var nemmere og de sædvanlige bakkedyster mellem alle " drengerøvene" blev kørt.....selv Lars Thomas dukkede ud af sit skjul nede bagfra.

Kenneth Dini havde den store madkasse på ryggen hele vejen rundt og på små pauser røg P-tærte, kiks og skumfidusser rundt mellem os alle.....dejligt, tak for det !!!

Vi nåede til Hyllehøjskolen før den grå himmel gav os nogle dråber regn. Ved Købmanden fik vi takket for en rigtig dejlig tur og de fleste nåede hjem inden regnen blev værre.

Men stakkels dem der skulle til Strib og Fredericia, for de endte turen i voldsom regn, lyn og torden, samt vindstød med orkanstyrke.

Støt dem, der støtter Baghjulet