Bike Four Peaks - I mål!

Udgivet 07-06-2013, tags: Løbsberetninger | MTB |

Lars, Les, Inge og Jens k�rer  Bike Four Peaks (Trans Germany) i disse dage.

Her fortæller Lars om sidste etape:

"Hej alle

Sidste etape og dag 4 p� vores tur.

Dagen bød på 72 km og 1750 hm på både asfalt, skovvej og singletrack.

Første større udfordring bød på en jævn stigning som dog hurtigt bød på en voldsom strækning hvor vi alle måtte trække vores cykler i ca. 30 min (inkl Les) - det var usandsynlig hårdt og varmt.

Efterfølgende bød det på nedkørsel på grus og et fladt stykke inde dagens og løbets sidste bjerg. Starten på bjerget var på asfalt i høj varme (GPS måling på +36 C) og videre op via en stejl sten/grusvej hvor mange måtte trække dog ikke os fra Baghjulet, da vi synes det gør mere ondt i ben og ryg at trække op.

Da toppen endelig var nået kom belønningen; konge nedkørelse på ca 6 km med sten, rødder, grus og små drop så fik testet teknik og mod en sidste gang.

Det var så også der jeg valgte at styrte, men hvis det skulle være var det jo også nu hvor der kun var 2 km tilbage af løbet.

Som altid var Les den hurtigste og stod nyvasket ved mål og tog billeder af os andre mens vi kørte over målstregen.

Godt sultne røg vi på restaurant i målområdet med sodavand og lækker mad og nu er vi så klar til pastaparty og øl i teltet sammen med alle de andre glade deltagere.

I morgen går det så med bus til Rupholding hvor bilen står (håber de passer på vores cykler som transporters med kassevogn.

Vh

Lars"

Herunder - lidt stemninger fra 4 glade ryttere i mål:

transgermany larsimaal

Transgermany ingeimaal

transgermany treimaal

Støt dem, der støtter Baghjulet