Vintercup

Udgivet 04-12-2023, tags: Vintercup |

Hold op, nogle fede vinterbilleder der blev taget ved Børkop Motionscyklisters afdeling af vintercuppen søndag, den 3. december. Webmoster skimmer billederne igennem og leder efter sine klubkammerater i Baghjulstøj. Der er ikke mange at finde. Og kendere vil vide om Webmoster at hun op-prioriterer billeder af klubkammerater i klubtøj, når der udvælges billeder til hjemmesiden. Hvis de ikke cykler i vores tøj, er de jo ikke til at genkende som baghjulere - vel?

Jeg skal heller ikke være bange for at finde mig selv og min makker. Vi blev nemlig hjemme i søndags! Pga. angst for isglatte cykelstier. Uff.

Jeg spotter dog par nr. 158. Per Allan Pedersen og Ole Hoffmann fra Baghjulet. Jeg må straks forhøre mig hos Per Allan. Han er en gammel rotte udi Vintercup og kan med garanti berette noget om den smukke vinter-rute ved Gauerslund.

Men ak - fra Per Allan lyder det:

"Hej Helle. Jeg kan ikke berette meget om løbet. Vi startede 10.01 og tog hjem straks efter vi var i mål, knap 15 min for tidligt, så der var ikke andre der var kommet hjem før vi forlod Gauerslund. (Og vores egen præstation er der ikke noget godt at skrive om) 😉  .... Desværre.. Mvh Per Allan". 

Kan det virkelig passe?

Jeg undersøger resultatlisten og ser, at par nr. 158, Ole og Per Allan fra Baghjulet cyklede sig til 24 point. Nok ganske rigtigt ikke noget de erfarne vintercuppere (som er bedre vandt) kan stille sig tilfreds med. Men ikke desto mindre nok til at give dem en 3. plads i deres klasse, hvor hele FIRE par står som "DID NOT START", lige som jeg selv om min makker Dorte.

Og således slap Per Allan alligevel ikke for, at blive december-afdelingens vintercup-stjerne på Baghjulets hjemmeside.

Pisse-godt kørt til jer, der fandt vej ud i det flotte vintervejr!

 

Webmoster

 

 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet