Tak for hjælpen

Udgivet 24-11-2023, tags: tak-for-hjælpen-arrangement |

Man fristes næsten til at sige: SÅ LYKKEDES DET ENDELIG!

At få Dennis Ritter til Middelfart med sit foredrag. Og når vi siger det, er det fordi arrangementet rent faktisk har været slået op 2 gange før og begge gange er blevet aflyst pga. Corona og forsamlingsforbud.

Men i onsdag lykkedes det altså. Som årets Tak-for-hjælpen-arrangement samledes godt 80 hjælpere, turledere og udvalgsmedlemmer i Baghjulet hos Middelfart Sparekasse. Vi startede med med øl/vand og en sandwich inden Dennis Ritter gik på og holdt sit foredrag om Tour de France bag facaden, Tour de France i Danmark o.mm.

Dennis Ritter er en dygtig taler, speaker, kommentator, journalist og desuden en sympatisk fyr. Tiden fløj af sted og bagefter var spørgelysten stor.

Tak for Middelfart Sparekasse for at lægge lokaler til arrangementet.

 

Hjælper i Baghjulet - hvem er de?

Det årlige Tak-for-Hjælpen-arrangement afholdes for alle de medlemmer, der gennem året gør en aktiv indsats for, at få vores klub til at fungere. De gælder de mange turledere, der tager en tørn på sommerens træningsture, alle jer der arbejder i et af Baghjulets mange udvalg samt alle de hjælpere der møder op til vores arrangementer - Tour de Vestfyn, Melfar MTB, Powercups o.m.m.  - og lægger et stykke frivilligt arbejde i klubben. Uden jeres indsats, ingen klub. For sådan er det i foreningslivet - vi har den klub vi selv skaber og der er kun os selv til at få tingene til at ske.

Det er vi heldigvis gode til i Baghjulet!

Tak for jeres alle sammens indsats.

 

Bestyrelsen

Støt dem, der støtter Baghjulet