Det der gravel kan sgu noget

Udgivet 28-08-2023, tags: gravel |

Humøret var højt fra morgenstunden, da 34 morgenfriske Baghjulere i går stod klar til Gravelsøndag.

Denne gang med start fra P-pladsen ved Engelsholm Slot, hvor vi kørte en kuperet, teknisk og afvekslende rute i flot natur. Vi kom bl.a. forbi hedelandskabet ved 7-års-søerne, Vandel- og Billund lufthavn. Gode grus-stykker indbydende til tons og skarpe stigninger, bla. ved ”Blue Horse Bakken”, en fin stigning der bestemt kunne mærkes. Stor tak til Michael Alsted for at byde ind med en super rute i smuk natur. En rute der helt sikkert skal køres igen.

Stor tak for det flotte fremmøde. En stor fornøjelse at se der blev hygget på tværs af de grupper vi normalt cykler i. 

Husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen søndag den 24. september hvor vi afvikler Gravelsøndag med start fra Kerte på Vestfyn. Vi kan allerede nu afsløre at det bliver godt.

 

20 gravelsøndage er kørt

Vi har nu kørt 20 GravelSøndags-arrangementer, med 30+ deltagere i snit. Tak for den store opbakning og jeres bidrag til at gøre Gravel-Søndag til noget helt specielt.

Vi opfordre til at gå ind på linket her, og se hvor vi har kørt. Ruterne kan downloades og udforskes på egen hånd. Nu mere ned 1.300km oplevelser og grus der bare ligger og venter på jer.

Link til tidligere ruter

Turene er et godt eksempel på at vi kan samle klubben og styrke sammenholdet på tværs af niveau og træningshold. MTB, Racer og Gravel. Alle er velkomne og alle kan være med.

”Det der Gravel kan sgu noget”.

Glæd jer til de kommende arrangementer og husk at sætte kryds i kalenderen.

  • 24. September: Kerte på Fyn, og muligt at cykle fra Middelfart
  • 29. Oktober: Smidstrup, muligt at cykle fra Middelfart
  • 26. November: Billund


/ Ole

Støt dem, der støtter Baghjulet