Toscanas grusveje

Udgivet 15-12-2022, tags: |

Mange af jer Baghjulere ved nok godt, at vi har en flok medlemmer her i klubben, der mødes  - ikke bare for at cykle - men også for at dyrke deres fælles interesse for kunstmaling. De kalder sig Baghjulets Malergruppe og de har ved flere lejligheder inviteret deres klubkammerater til at komme og se deres kunst. I sommers deltog de iøvrigt i et kunstmaler arrangement i forbindelse med Tour de France i Danmark.

Nu har Baghjulet jo en tur til Toscana på programmet til næste år. Jeg spottede i den forbindelse, at en af vores Baghjulsmalere har været der før - nemlig Børge Iwersen. Han har malet dette flotte kunstmaleri af den berømte grusvej i Toscana, som ofte vises når områdets flotteste veje skal vises frem.  I landbrugsområdet i Crete Senesi, er det kun hovedvejen der er asfalteret. Resten er hvide grusveje ”Strada Bianca”. Disse grusveje er årligt en del af det fysisk hårde Vintage style cykelløb, også kaldt Eroica cykelløb.
Det er de veje ”Strada Bianca” vi skal ud og prøve på vores brede dæk.

Jeg ved ikke med jer, men JEG synes det er et vildt flot maleri!

Men jeg kan godt spare mig - maleriet er for længst solgt ...

Børge og Karin Iwersen er iøvrigt blandt de tilmeldte til turen Toscana på brede dæk - så nu får Børge mulighed for at gense området, denne gang på cykel.

Der er stadig ledige plader på turen Toscana på brede dæk - tilmeldingen lukker til januar.

 

Helle Stougård