Info aften

Udgivet 24-11-2022, tags: Klubben |

Hvor er det fantastisk, at vi har en klub med SÅ mange cykelaktiviteter, at vi er nødt til at samle medlemmerne til en info-aften for at få det hele fortalt.

Godt 50 Baghjulere mødte op i Naturcentret i aftes for at høre om de gode tilbud vi har på programmet.

  • Toscana på brede dæk
  • Mallorcaturen
  • Harzen turen på MTB og Gravel
  • Klitmøller turen på Gravel

Derudover har Dagholdet en fantastisk tur til Lübeck - men den er forlængst udsolgt, så den behøvede de ikke at reklammere for.

Dorte, Kaj, Hans, Jan og Jan fortalte om de 4 arrangementer med så stor cykel-passion, at man ikke kunne andet end at få LYST til være med til det hele. Klitmøller turen og Mallorca turen er allerede åben for tilmelding. Toscana på brede dæk åbner på lørdag og Harzen turen følger efter til foråret.

Efter oplæggene introduceredes "Den Hemmelige Gæst" - som viste sig at være formanden, der gerne ville fortælle om den forestående medlemsanalyse, som vi alle snart modtager og som bestyrelsen håber I vil være med til. 

Den Hemmelige Gæst havde forresten også en gæst med - Keld gjorde lidt reklame for klubaftenen til januar, som vi opfordrer jer til at melde jer til og støtte op om.

Ingen Baghjuls-komsammen uden mad og drikke. Leo kom med "snitter" fra Slagteren på Odensevej og vi fik øl og vand og selvfølgelig en masse cykel-snak på kryds og tværs. Vi tror også der blev lavet et par cykelaftaler hist og pist.

Så selvom det er mørkt og vådt udenfor lige nu og nogle af os er lidt "off-season" så er der masser af spændende cykeloplevelser i vente og gode grunde til at holde cykelformen ved lige i Baghjulet.

 

Vi ses på cyklerne!

Støt dem, der støtter Baghjulet