Hårdt men Hyg'ligt 13

Udgivet 07-08-2022, tags: Hårdt-men-hygligt |

Den 13. udgave af Hård men Hyg'ligt er kørt. 52 deltagere på MTB og Gravel mødte op og deltog i 6-timers løbet, som i sin enkelthed går ud på at stille sig selv en udfordring (det er HÅRDT) og kombinere det med masser af socialt samvær - og det er HYGGELIGT.

Hårdt men Hyg'ligt kørtes igen i år på Staurby Sporet og supplerede med tilbud om 3 forskellige Gravelruter. Gravel-ruterne er et nyt tiltag i HMH regi og de 3 ruter på hhv. 50, 40 og 30 km grusveje blev godt modtaget af deltagerne, som for nogens vedkommende, kom nye steder de ikke havde været før.

Alle ruter går gennem depotet, hvor det er tilladt at holde alle de pauser, man har lyst til. Her serveres pastasalater, drikkevarer og energi  -  f.eks. i form at KAGE. I anledning af klubbens 40-års jubilæum, havde Baks Bakery lavet en lækker HMH Gulerodskage, som blev rigtig populær.

Der er loft på deltagerantallet, for HMH vil ikke være større, end at der er plads til hygge. Arrangementet har, siden starten for 13 år siden, været placeret som et sommertilbud.

Vores efterhånden faste stab af hjælpere var på pletten igen i år.

Arrangør gruppen sender en stor tak til:

Kaj - for hjælp til baner
Helle - for hjælp med IT og markedsføring
Pia og Tina - for hjælp til forplejning (bill. herover)
Michael, Søren, Søren, Sebastian og Anders Peter for hjælpt med opsætning og nedtagning
Kenneth - for sponsorat af Bisca-kager
Per - for hjælp med tidtagning
Morten - for hjælp til fasciliteter på skolen

Og selvfølgelig en stor tak til alle jer der kom og deltog og var med til at gøre dagen hyggelig. Resultatet af jeres Hårde timer på cyklerne, kan I se her.

På gensyn til næste år.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet