Sommerhilsen fra gruppe D

Udgivet 17-07-2022, tags: Gruppe-D | sommerferiebilleder |

Er der noget vi elsker i Baghjulet, så er det sol og sommer og god tid til de sociale ture, med overskud til kaffestop. Sådan en tur inviterede Bent fra gruppe D på i dag. Bent slog turen op i vores Facebook grupper i mandags - det gav en 6-7 dage at få gjort plads til Kaffeturen til Bogense i cykelkalenderen.

15 medlemmer mødte op og tog med, 11 mænd og 4 kvinder, her iblandt et nyt kvindeligt medlem, som cyklede med os for allerførste gang. Deltagerne var repræsentanter både fra gruppe D og flere af de andre grupper.

Turen gik mod Bogense i forrygende medvind.I Bogense gjorde de 15 deltagere holdt hos Dampskibhuset. Her blev der købt kaffe, kage og is - og det sågar på klubbens regning. Jo - for Baghjulets tilskudsregler er nemlig sådan, at slår du en tur op på vores kommunikationskanaler mindst 5 dage før den skal finde sted, og du kan samle mindst 8 medlemmer, så må vi bruge op til 150 kr. deltager til social hygge - is og kaffe f.eks. Sådan er vores regler, for i Baghjulet vil nemlig gerne anspore medlemmerne til at tage intiativ til sociale arrangementer med masser af cykelhygge.

Er I klar over, hvor meget IS man kan få for 150 kr ?! Mere end man kan spise!

Deltagerne holdt en god pause på havnen i Bogense, inden turen gik hjem i modvinden og dem med de bedste ben fik lov at trække en masse kilometer ude foran.

Det blev til 100 km på kontoen, for de fleste af os, inden vi var helt hjemme.

Fra alle deltagerne, var der stor tak til Bent for initiativet - og et tak-for-kaffe-og-is til klubben.

Fortsat god sommer til alle.

(PS. Jan er ikke med på billedet her, for han står bag kameraet.)

 

Støt dem, der støtter Baghjulet