Gitte repræsenterer Baghjulet

Udgivet 27-06-2022, tags: Klubben |

Kære medlemmer

Baghjulet er blandt de 21 klubber, som DCU har udvalgt til at repræsentere organisationen med et medlem, når holdpræsentationen af Tour de France deltagerne finder sted på onsdag, den 29. juni.

Vi blev kontaktet så sent som i torsdag og et hurtigt-arbejdende udvalg i bestyrelsen har, med punkterne fra ”klubbens fremtid” in mente (...flere yngre medlemmer og gerne flere kvinder), valgt at spørge en af vores kvindelige medlemmer, nemlig Gitte Jakobsen om hun ville repæsentere os. 

Det ville Gitte heldigvis gerne og derfor tager hun af sted til Den Sorte Diamant i København, som officiel repræsentant fra Baghjulet på onsdag.

Her vil hun være til stede på cykel og iført vores klubtøj, når præsentationen af Tour de France holdene finder sted.

Gitte - og repræsentanterne for de øvrige DCU klubber får denne opgave:

De skal cykle foran (junior)/bagved (master) et af årets Tour de France-hold, når de cykler fra Lille Langebro via Vester Voldgade, forbi Rådhuspladsen til Axeltorv, ind gennem Hovedindgangen i Tivoli, ned forbi springvandet og hen til Plænen. De  cykler bagom scenen, mens selve holdet cykler op på scenen og bliver præsenteret. De skal holde tempoet, så det ikke kommer til at gå for hurtigt - altså ikke løbs-tempo, men mere som en hyggelig cykeltur. I vil blive hjulpet på vej af officials fra ASO og fra Grand Départ.

Der vil efter sigende være massiv TV dækning og sikkert enorm mange mennesker. Så holde øje med Gitte og Baghjulets klubfarver i fjernsynet på onsdag.

Støt dem, der støtter Baghjulet