Helt ude i Hampen

Udgivet 29-11-2021, tags: gravel | Hygge | Klubture |

Af Helle Stougård

Den 2. af en serie på 6 gravelsøndage blev kørt i går med deltagelse af 35 Baghjulere. 

Når jeg navngiver mine ture, kan jeg bedre huske dem og den her tur har jeg kaldt "Helt ude i Hampen". Starten gik nemlig fra Hampen Sø kl. 10.00. Vi kørte 70 kilometers grus - fede, regulere gravel-strækninger af den slags, hvor rugbrødsmaskinen bliver godt brugt og man på lange lige strækninger kan gå helt "i box" af, bare at træde og træde og træde.

Og mega flot landskab!

Og supergodt selskab!

En stor tak til Ole og arrangørerne for turen. Totalt luxus at blive modtaget i mål med varm kaffe, kold kakaomælk, varme frikadeller og kartoffelsalat.

Vi glæder os allerede til den 26/12, hvor næste Gravel tur finder sted. Og Ole fortæller, at turen den 26. kommer til at foregå relativt lokalt (eller i hvert fald ikke så langt væk hjemmefra), så hold øje med hjemmeside og Facebook gruppe.

Billedet herover er taget på Isenbjerg - en stor høj, som vi skulle hen over. Her havde gravelcyklerne lidt udfordringer med at cykle op, mens flere af de hard-core mountainbikere kørte op (og ned) så let som ingenting. Søndags gravel kan køres både på gravelcykler og mountainbikes. Ca. 2/3-dele af deltagerne i går var på MTB og resten på gravelscykler.