10 års jubilæum

Udgivet 22-09-2021, tags: Gruppe-F |

For den brede del af vores store motionscykelklub er det nok gået hen i stilhed, men faktum er: Baghjulets gruppe F har afholdt sit 10-års jubilæum!

Baghjulets Gruppe F blev til i forlængelse af kurserne "Lær at cykle 40 km" som blev afholdt i en årrække tilbage i 2010/2011. Formålet med kurset var, at hjælpe folk der gerne ville i gang med at cykle i Baghjulet godt i gang. For at kunne cykle med Baghjulet skulle man nemlig, som udgangspunkt, kunne cykle 40 kilometer på knap 2 timer og er man helt uvant på cykel, kan det godt kræve lidt fortræning.

Kurserne blev utrolig populære med god tilslutning og mange deltagere gled videre fra kurset til Baghjulets grupper, typisk E, D og hen ad vejen C eller M.

Men tilbage stod en stor gruppe kursusdeltagere, som havde haft SÅ meget glæde af cyklingen og fællesskabet, men som omvendt ikke var klar til racercykler og gruppekørsel i de eksisterende grupper. Disse deltagere spurgte om lov til at oprette endnu en gruppe i Baghjulet - gruppe F - som ville køre på helt almindelige sportscykler og citybikes. De fik stort ja fra Baghjulets bestyrelse, de meldte sig ind i klubben og siden da har gruppe F været en realitet. Nye medlemmer har hen ad vejen sluttet sig til gruppen. 

Gruppe F cykler tirdag og søndag som Baghjulets øvrige medlemmer og deltager desuden onsdag formiddag sammen med Dagholdet. 

Med tiden er det blevet til i tusindevis af gode kilometer og mange spændende ture i gruppen, som også har haft deres egne udflugter og arrangementer. I 2010 vandt udvalget bag gr. F og Lær-at-cykle-40-km aktivitetsprisen for deres indsats. Gennem tiden har Gruppe F stået for arrangementer som Store Cykeldag og har lagt mange frivillige arbejdstimer i klubben ved arrangementer, løb og ved Suppeturen.

Du kan læse mere om Gruppe F's aktiviteter her.

Billedet herunder: Gruppe F på deres tur til Odder i 2021.

Tillykke med jubilæet.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet