Dagholdet fik sommergriller og godt vejr

Udgivet 16-07-2010, tags: Dagholdet | sommergrill |

Dagholdet fik sommergriller og godt vejr

Af: Carl Ove Knudsen

Endnu en gang viste det sig, at klubben har fået godt fat i de medlemmer, som har mulighed for at cykle i dagtimerne. Over 30 medlemmer havde tilmeldt sig dagholdets store sommerscoop: grillkomsammen på Kobakken. Sidste år var der 18 deltagere.

dagholdetgrill1

Dagen startede sædvanen tro med en kortere cykeltur, opelt i 2 holdt, der skulle jo forbrændes kalorier, inden grillmaden skulle indtages ved middagstid.

Imens havde klubbens kompetente grillmester Finn og tovholder Flemming, gjort det hele klar, da de sultne og forventningsfulde deltagere mødte op på Kobakken.

dagholdetgrill2

Allerede da motionisterne kørte ned ad Kongebrobakken bredte der sig en skøn  krydret duft af grillmad.

Og snart var samtlige baghjulere  bænket omkring træbordene og i gang med at indtage de lækre og veltilberedte løgsteaks, flutes, grillpølser og pastasalat, som Karin havde brugte mange timer på at tilberede.

dagholdetgrill3


Og mens råvildtet i den lille dyrepark var tilskuere til den store skare og blå cykelmotionister i hyggelig samvær, kunne en glad Flemming Stounberg fortælle at Dagholdet fortsætter med at mødes ved Vandtårnet hver onsdag kl 10, selvom der er sommerferie i juli måned.

Tak til  klubbens altid tilstedeværende fotograf Gert. Der er mange flere dejlige billeder her.

Carl Ove

Støt dem, der støtter Baghjulet