Coronavirus

Udgivet 18-03-2020, tags: DGI | sikkerhed |

coronafarePas godt på jer selv og andre, når I cykler derude i denne tid med Corona Pandemi. Vi bringer her et par anbefalinger fra DGI:

 

Fra DGI:

Coronavirus og cykelrytteren - her skal du passe særligt på

Som du allerede ved, så skal vi for tiden passe på hinanden ved at holde afstand. Men som cykelrytter, så er der faktisk flere ting, som du også bør være opmærksom på i disse virus-tider Læs med og bliv klogere:

* Undgå så vidt muligt at køre i grupper, undgå nærkontakt og så vidt muligt at ligge på hjul af hinanden. Ligger du på hjul, har du ekstra stor risiko for smitteoverførsel via dråber i udåndingsluften, nys eller hoste fra rytteren foran dig.

* Faktorer der kan svække immunforsvaret er psykisk stress, fysisk stress, at man fryser, at man går "sukkerkold" (her vil et tegn også typisk være, at man ikke kan holde sig varm) eller manglende søvn. Så sørg i første omgang for at eliminere disse ting så godt som muligt. Hold dig tør og varm, og få godt med kulhydrat før, under og efter turen.

* Selvom det er forår, og normalt er den tid på året, hvor du kan få mange gode, hårde ture og træninger, så overvej om det er værd at køre dig selv helt i hegnet.

Tænk jer godt om og pas på hinanden og jer selv!

Støt dem, der støtter Baghjulet