MTB Klassikeren

Udgivet 23-02-2020, tags: MTB |

MTB Klassikeren, som arrangeres af Multi Motions Assens havde 25 års jubilæum i år. Der er tradition for, at Baghjulets MTB'ere i større eller mindre omfang deltager i dette løb.

Der var store roser til arrangørerne for at levere en god afvekslende rute under de svære forhold, vi har for tiden (95 mm nedbør i form af regn i februar!).

Fra Baghjulet deltog år i år Søren , Laurent, Lars, Kaj og Finn. Laurent tog en flot 2. plads i H50 klassen.Tillykke til Laurent med den flotte placering.

MTB udvalgt vil gerne have mange flere Baghjulere med ud til løb - hold øje med MTB siden, hvor vi viser løbskalenderen over de løb vi deltager i, i 2020.

Så hop endelig ind og meld jer til de forskellige arrangementer, for som Kaj sagde efter løbet i går: "Godt kørt, Laurent - det er altid en fornøjelse at blive overhalet af andre Baghjulere!".