Powercup

Udgivet 27-10-2019, tags: MTB | Powercup |

Lørdag, den 26. oktober sluttede Powercup sæsonen 2019 med den sidste afdeling, som blev kørt på Stige. Det blev en våd og mudret omgang, hvor Finn Gudmundsson fra Baghjulet tog 2. pladsen i H60 og ligeledes sluttede på en samlet 2. plads for hele cuppen.

Stærkt kørt af alle som gennemførte under de barske forhold.

powercup2019

Om sin tur i går, siger Finn: 

"Jeg gik efter en 4. plads, men kort før start så jeg at ham, som ellers var sikker vinder, stod på tilskuerrækkerne med 4 sting i knæet efter sidste weekend i Blåbjerg.

Starten gik. Fåret var blødt og vi skøjtede rundt og havde svært ved at styre. Midt på 2. omgang fik jeg en punktering og havde egentlig besluttet at udgå med defekt. Jeg vidste, at der var 2 foran mig og mindst 1 bagved. Jeg ændrede alligevel plan og begyndte at skifte slange, med alt det bøvl det nu er, med mudder alle vegne. Jeg gennemførte og opdagede nu, at nr. 2 var udgået. Derfor røg jeg en plads op.

Hvad kan man lære af det? Aldrig giv op! Alting kan ske og pludselig står man på skamlen. :-) "

Se resultaterne fra årets Powercup sæson her.

powercup2019A

Tilmeldingen til Powercup 2020 er nu åbnet - du kan tilmelde dig her: TILMELDING - datoer følger snarest.

Som vanligt vil Baghjulet komme til at stå for en af afdelingerne.

 

fAKTA OM POWERCUP

Powercup er en MTB cup for motions- og sportsryttere arrangeret af cykelklubberne Kæden, Baghjulet, Nyborg Cykel Klub, Cykel Motion Højfyn, Fredericia CC, Fjordager IF Cykling, Næsby Cykelmotion og Faaborg Ski- og Motion.

Formålet med Powercup er at skabe et race med super motion for krop og humør, hvor der cykles efter "XCO" klassisk standard, dvs på stier i typisk skovbund med rødder, mudder, stigninger og sving. En XCO-rute har mindre eller ingen konstruktioner, hop og vilde nedkørsler. Derimod lægges der vægt på teknik i fart og fremdrift i yderst ujævnt terræn og vigtigst af alt: Power!

Powercup er den bedste kredsløbstræning i sund konkurrence og med godt humør.

Vel mødt til Powercup.

www.powercup.dk  

Støt dem, der støtter Baghjulet