Nyt fra bestyrelsen

Udgivet 01-04-2013, tags: fis-og-ballade |

bestyrelsen collage-1aprilMichael gjorde det. Rolf gjorde det.

Nu gør Baghjulet det også!

Melder sig i kampen for en ren cykelsport!

"Som en af Danmarks største motionscykelklubber,  er det kun rimeligt, at Baghjulet går forrest og gør en indsats for en ren cykelsport.", siger formand Per Møller Madsen.  "Ikke mindst nu, da det er muligt at cykle licens i Baghjulet. Vi vil vise, at Baghjulets medlemmer har rent blod i posen!".

Bestyrelsen har derfor indført et nyt tiltag, hvorfor alle medlemmer vil blive bedt om, at levere ½ liter rent blod før træning, hver den sidste søndag i måneden. Blodet doneres til blodbanken på Fredericia Sygehus.

Blodbussen vil være at finde ved broen allerede fra kl. 17.00 på aftapningsdagen. Mød i god tid, så vi undgår kø og flaskehalse. (Bemærk: Der må ikke indtages alkohol i form af øl eller rødvin, de seneste 29 dage før aftapning).

Gruppe F har meldt sig frivilligt til at udlevere gratis saftevand efter tapningen. Kenneth Dini udleverer tudekiks til dem, der lider af angst for kanyler.

For medlemmer med særlig udpræget fobi, tilbyder AP Forsmann at lægge en kold klud på panden, mens han synger "Jeg er så glad for min cykel", af Poul Kjøller.

Vi skal selvfølgelig have oplyst jeres blodtype. I skal derfor indberette jeres blodtype i Klubmodulet her.  (Ved tekniske spørgsmål, kontakt Brian Sørensen, som træffes mandag, den 1. april fra kl. 7 til 7.15)

Medlemmer, der (mod forventning) udebliver fra tapning, vil i første omgang blive bedt om at redegøre for deres whereabouts (liste over godkendte undskyldninger kan rekvireres hos næstformand Inge Dall).

Efter anden udeblivelse pålægges medlemmet som straf 67 kilometers MTB stroppetur i Kasmose Skov (på en rundstrækning), med Jørgen Rostgaard som turleder.

Tre udeblivelser vil i sidste ende resultere i en ultimativ straf: 25 turlederture, som skal afvikles inden udgang af måneden der følger.

Støt godt op om projektet!

Vel mødt til en ny sæson i Baghjulet – En REN motionscykelklub.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet