Dagholdets jubilæum

Udgivet 04-04-2019, tags: Dagholdet |

Lille jubilæum med stor deltagelse

Dagholdet er rigtig gode til at finde en anledning til at samles.

I dette tilfælde var det Børge Iwersen der havde ledt i arkiverne og fundet ud af at dagholdet havde 10 års jublæum her april 2019.

Og så er der ikke langt til handling. Udvalget blev enige om selvfølgelig skulle det markeres med lidt extra traktement: brunsviger og en lille skarp. Og det var populært hos de ca. 65 baghjulere der havde fundet vej til naturcentret.

jubilum10b

Formiddagen seance blev også krydret med en 10 års billedkavalkade i power point på et stort lærred kreeret af Flemming og Ellen Marie. Sjovt at se de mange foto fra starten ved Lillebæltshallen.
Meget er sket siden.....

jubilum10a

Også får øregangene var der nostalgi Carl Ove havde streamet Poul Kjæller legendariske cykelsang."jeg er så glad for min cykel " selv om Lyden ikke var optimal kunne man godt fornemme stemningen.

Til sidst vil jeg bare konstatere at dagholdets medlemsskare er gjort af noget særligt.

jubilum10c

Flere af deltagerne havde fået udskiftet hoften inden for den sidste uge. Alligevel kunne de møde op og deltage i løjerne.

Her taler man ikke om ældrebyrde men om ældrestyrke

Tak til alle for at undertegnede kan være en del af dette fantastiske senior team som på mange møder er med til at holde vor klub godt kørende.

Støt dem, der støtter Baghjulet