Aktivitetsprisen

Udgivet 09-03-2019, tags: aktivitetsprisen | Staurby-Skov |

Bestyrelsen gør et grundigt arbejde, når de skal udvælge et medlem eller et udvalg som mulig kanditat til Aktivitsprisen. 

Aktivitetsprisen er nemlig en vigtig udmærkelse, der gives for en ekstraordinær indsats, noget der bliver lagt mærke til, noget mange af klubbens medlemmer får gavn af.

Valget af STAUERBY SKOV-udvalget lå dog lige for i 2018 - Laurant, Nicolai, Michael, Per og Allan har gjort et kæmpe stort stykke arbejde - et arbejde, der både i og uden for klubben, allerede har høstet stor ros. 

Ambitionerne var store - udvalget ville lavet et af Danmarks bedste mountainbikespor og mange har fulgt arbejdet med interesse, nysgerrighed, en hjælpende hånd og utålmodigt har vi glædet os til at tage sporet i brug.

Disse 5 personer har med deres ihærdige og målrettede indsats taget mange tunge spadestik for at lave DANMARKS FEDESTE MTB spor i Stauerby skoven, der er indtil videre lavet et blåt spor, men arbejdet med at lave et rødt spor er allerede i gang.

Tak for indsatsen, drenge - og stort tillykke med den velfortjente pris.

aktivitetspris18 stauudvalget
Herover fra venstre: Leo, Michael, Laurent og Per (Nikolaj og Allan kunne ikke komme) - tilsammen: Baghjulets Staurby Skov udvalg.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet