Vintercup

Udgivet 03-09-2018, tags: vintercup |

Pr. 1. september er det som bekendt officielt efterår. Inden vi ser os om, er det VINTERCUP-TID igen.

vintercuppiger

Sæsonen 2018-2019 er på plads

Tordag i sidste uge havde vintercupudvalget under DCU region Syddanmark arrangørmøde i Vejle. Alle 5 arrangør-klubber for den kommende sæson  (bla. Baghjulet, som står for 2. afdeling i december) var til stede og udvalg og arrangører havde en god aften.

Som en opfølgning på må det bliver der en ændring i reglementet, hvor vi vil specificerer hvor vi kan cykle. Mere om det senere.

 

Nye udvalgsmedlemmer skal findes

Ud over at snakke næste sæson var det også her, at Finn Jærrald (Billlund Cykelmotion), som har siddet i vintercupudvalget siden 2003, fortalte at det bliver hans sidste sæson i udvalget. Det samme gør sig gældende for Jytte Nørgaard fra Christiansfeld Cykelmotion  (Jytte har været med siden 2004) og Jan Ager fra Baghjulet (som har været med siden 1998). Også Inger Jærrald og Kedde (Niels Christian Olesen),som sidder i beregningen, har valgt at træde af efter denne sæson. De to har været med siden 2005. 

Det er altså et udvalg, der har trukket et meget stort løs i mange år, der takker af efter denne sæson og holder en meget velfortjent pause fra vintercupudvalget.

Nu starter derfor en proces, hvor deres afløsere skal findes, så vi fortsat kan få vores vintercupafdelinger koordineret. 

 

Vintercuppen vokser og vokser

Vintercuppen startede i 1979, hvor en flok cykelmotionister med Steen Frederiksen fra CMO  i spidsen fik den idee, at holde sommerformen ved lige hen over vinteren, ved at cykle par-orienteringsløb. Det er altså den 40. vintercupsæson vi kører i år.

Da Finn Jærrald kom til i 2003, var der 125 deltagende par. I dag ligger deltagerantalet noget lunde stabilt på 250 par - dvs. 500 deltagere.

Og hvad laver vintercupudvalget så? Jo, de sørger for at finde de 5 arrangørklubber der skal til, for at køre en sæson. De tager sig af materiellet og sørger for kort, elastikker osv. Og så er der naturligvis beregner holdet, som sørger for at klippene på kortet bliver registreret og talt sammen. Udvalget har kun 1 enkelt møde om året, og klarer ellers mange småting over telefon eller mail. Skulle du sidde og have lyst til at være med i et udvalg, er du velkommen til at kontakte vintercupudvalget.

 

Kom og kør vintercup 

Hvis du ikke allerede kører vintercup, kan vi kun anbefale, at du finder en makker og kommer med. Tilmeldingen åbner i løbet af efteråret. Du kan læse mere om Vintercup på www.vintercup.dk

vintercup 100215C

Støt dem, der støtter Baghjulet