Sæsonstart

Udgivet 01-04-2018, tags: fis-og-ballade | Naturcentret | Suppetur | Sæsonstart |

I dag, påskedag og søndag den 1. april, skød Baghjulet den officielle turledersæson i gang med den traditionelle suppetur.

saesonstart 18C

Fremmødet var rigtig fint, selvom det var tidligt på dagen og stadigvæk koldt. Dele af Danmark fik sne i morges, men vores  startsted gik heldigvis fri.

Vores mødested ved Naturcentret har fået nye faciliteter siden sidste sæson. F.eks. er der etableret en fin vaskeplads, hvor man kan vaske sin cykel efter en cykeltur.

saesonstart 18A

Der er iøvrigt også sat et skilt op med en høflig reminder til tissetrængende mænd og kvinder - nope - IKKE tisse på børnenes legeplads. Slut forbudt - der er fine toiletter ved Naturcentret. HUSK det.

saesonstart 18B

Johnny fra bestyrelsen kunne supplere med endnu en glædelig nyhed. Pga. det generelle lortevejr vi har i Danmark, har Middelfart Kommune besluttet sig for at overdække vores startplads, således at alle Baghjulere fremover kan starte cykelturen i nogetlunde tørvejr. Med kommunens korte sagsbehandling for øje, forventer vi ikke at der går lang tid, før byggeriet går i gang.

Efter denne glædelige nyhed, gik det ud på turene sammen med gruppernes respektive turledere. Kl. ca. 12 ville Jette Strandberg og Co. være klar med varm suppe til alle.

Og vejret  artede sig faktisk så flot, at suppen kunne spises ude i det fri, da grupperne landede vel hjemme ved Naturcentret igen efter nogle gode ture. Der var tid til hyggesnak og til et tur på galleri  hvor en gruppe kunstmalende Baghjulere igen i år udstillede  de værker, som de mødes og arbejder på hver fredag formiddag vinteren igennem.

saesonstart 18D

Tak til alle de hjælpere, der gør suppeturen til en hyggelig start på foråret og god forårssæson til alle.

 

Støt dem, der støtter Baghjulet