Årets Turleder

Udgivet 09-03-2018, tags: Turleder |

Turlederudvalget har i år valgt at indstifte en ny pris, nemlig prisen: årets Turleder.

Medlemmer opfordredes til at indstille den turleder, de syntes kvalificerede til titlen - og hvad der kvalificerede var lidt op til medlemmerne selv.

Er det den sjoveste? Sikreste? Mest fjollede? Mest stabile? Mest retningsforvirrede? Den gladeste? Eller sejeste? Modigste? Mest ihærdige? Eller måske noget helt andet? Medlemmerne bestemmer.

Blandt de indstillede valgte turlederudvalget 3 kandidater vi kunne stemme på til generalforsamlingen, nemlig Gitte Jakobsen, Martin Kristoffersen og Ivan Strandberg.

Ivan Strandberg vandt stort med 47 stemmer.

Begrundelsen er, at Ivan på rolig og sikker vis, leder sin klubkammerater ud på en masse gode ture. Altid nye veje, altid i godt humør og med øje for at alle i gruppen har det godt. Der var stor applaus til Ivan, som fortjener titlen, anerkendelsen og ikke mindst den flotte turledervest han nu kan brøste sig af.

aaretsturleder

Er du også sjov, sikker, fjollet, stabil, retningsforvirret, glad, sej, modig eller ihærdig? Eller er du noget helt andet? Uanset hvad du er, skal du ikke holde dig tilbage for at melde dig som Turleder, nu hvor sæsonen står for døren og turlederplanen skal besættes. 

 

Støt dem, der støtter Baghjulet