DCU e-cykling

26-09-2022

Tyvstart. Da vejrudsigten for næste uge byder på regn, regn og atter regn. Har jeg oprettet et event på RGT tirsdag kl 18 turen er 32km og 274hm. 

En lille men vigtig detalje, det koster GRATIS 😊

Så frem med hometraineren, download og installere RGT på din pc, Mac, mobil eller hvad du nu bruger når du køre ht. Det er en god ide at hente RGT Remote app’en til din mobil så kan du gøre forskellige ting undervej i løbet. 

Hvis du høre til dem der gerne vil sidde og snakke mens du cykler så har vi også lavet en kanal på Discord så er det bare at hente den app til din mobil. Link/invitation til Discord kommer imorgen eftermiddag. 

Der ligger en guide på herunder til hvordan du tilmelder dig eventet.

Eventuelle spørgsmål skriv dem i tråden på Facebook, Baghjulet Træning, så skal jeg hjælpe så godt jeg kan. 

Håber vi ses 🚴🚴🚴🚴🚴💨

Tilmeldingslink: https://user.rgtcycling.com/wahoo-x

Michael Alsted

 

 

 

 

Nu er Baghjulet klar til at tilbyde klubbens medlemmer gratis e-cykling tirsdag, torsdag og søndage, med start fra den 2. oktober og frem til sæson start. 

 

Hvad skal du bruge?

Hvis du kunne tænke dig at deltage i e-cykling hen over vinterhalvåret skal du bruge:

Vejledninger finder du her:

Sådan oprettter du dig på Wahoo RGT (vejledning følger snarest)

Sådan tilmelder og joiner du et event

 

Hvordan foregår det?

Der køres forskellige ruter tirsdag kl. 18:00 (1,5 time) og søndage 9:30 (lidt længere og mere krævende ture, med flere hm)
Torsdagsturen bliver en fast rute, med start kl. 18:00.
 

 

Hvad er e-cykling?

E-cykling er cykling på hometrainere i dit eget hjem.

E-cycling er en træningsform, der har udviklet sig voldsomt de senere år. Hvor e-cykling først var et alternativ til den sure vintertræning, er det i dag en seriøs e-sport for både motionister og professionelle. Mange cykelmotionister placererer ofte cyklen i en hometrainer for at holde formen ved lige vinteren over. I dag er den teknologiske udvikling nået så langt, at  man via simulatorprogrammer som Bkool og Zwift eller Wahoo RGT kan træne virtuelt med sine klubkammerater og dyste mod vennerne op ad berømte Tour de France-stigninger hjemme foran en skærm, i stuen, i kontoret eller i garagen.

Udviklingen indenfor e-cykling er eksploderet, og for nylig blev e-cykling anerkendt som en selvstændig disciplin under Danmarks Cykle Union. DCU afholder DM i disciplinen og har optaget den første forening inden for e-cykling, eCykle Klub Danmark. Flere andre klubber er på vej, og dermed har du mulighed for at dyrke e-sport, der for alvor giver sved på panden.

 

e-cyling med Danmarks Cycle Union

Danmarks Cykle Union tilbyder et e-cykling-medlemskab, der giver mulighed for at træne med og køre officielle løb mod andre DCU-medlemmer. Du kan deltage i særlige events, løb og fællestræninger med forskellige trænere og "special guests" - og så får du mulighed for at kvalificere sig til et officielt DM i e-cykling med dit medlemskab, som du har via Baghjulet. 

På DCU's hjemmeside kan du læse "Kom i gang med e-cykling" - her.

 

Kim Hansen, bestyrelsen - e-mail kim.hansen@profibermail.dk
Michael Alsted, landevejscykling
Christian Mathiasen, MTB