Hvad er Netværkscykling?

16-01-2024

Snart inviterer Baghjulet til Netværkscykling. Her kan du læse, hvad Netværkscykling går ud på


 

Kære medlemmer af Baghjulet

Om nogle uger vil I kunne se en invitation i vores eventsoversigt, som hedder Netværkscykling. Her kommer lidt information om, hvad Netværkscykling går ud på.

 

Invitation til lokale virksomheders medarbejdere

I Baghjulets bestyrelse arbejder vi som bekendt aktivt for at udbrede glæden ved cykelfællesskab og motionscykling (og helst i en klub som vores) til alle dem derude, der ikke har opdaget den endnu. I sidste ende er det selvfølgelig vores håb, at nå ud til endnu flere, der får lyst til at blive en del af vores cykelfælleskab og som melder sig ind i Motionscykelklubben Baghjulet med henblik på, at cykle sammen med os.

I lyset af dette arbejde, vil I snart kunne finde 2 arrangementer på vores Event-liste, rettet mod denne målgruppe.

Arrangementerne finder sted i et samarbejde mellem Baghjulet, Middelfart Sparekasse, ITW, Brobygning Middelfart, Middelfart Erhvervscenter, Middelfart Handel og Visit Middelfart. Baghjulet er fascilitator og de øvrige aktører bakker om arrangementerne på hver deres vis.

Der vil i løbet af februar blive udsendt en invitation til ca. 600 virksomheder i lokalområdet, hvis medarbejdere inviteres til "Netværkscykling". Målgruppen er virksomhedernes medarbejdere, der dermed får mulighed for at tilmelde sig 2 cykelevents, som kommer til at foregå i lokalområdet sammen med deltagere fra andre virksomheder - og med Baghjulet som turledere. Arrangementerne er målrettet landevejcykling (dvs. racercykler).

Netværkscykling er med andre ord ikke et arrangement målrettet Baghjulets medlemmer, men derimod gæster i form af ansatte fra lokale virksomheder.

Tilmeldingen foregår på Baghjulets hjemmeside og det er derfor, vi opretter eventene her.

Måske sidder du i en af de lokale virksomheder, som bliver inviteret? Måske møder du op, sammen med dine kolleger og ansatte i nabovirksomhederne? I så fald ved vi, at du bliver den bedste ambassadør for motionscykling, fællesskab og for Motionscykleklubben Baghjulet.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte mig - Keld Andersen - fra bestyrelsen.

 

Mange hilser.

pva. bestyrelsen

Keld Andersen

 

Indbydelsen der sendes ud:

 


Støt dem, der støtter Baghjulet